Der har været massive spekulationer om Aaron Rodgers’ fremtid, nu taler quarterbacken selv ud i et interview med den tidligere punter, Pat McAfee.

Mere end en halv million seere så med på YouTube, da Pat McAfee og AJ Hawk talte med den nuværende Packers-quarterback, Aaron Rodgers. Quarterbacken har været i søgelyset omkring sin fremtid og havde selv flere interessante udmeldinger i interviewet.

Efter mange ugers spekulation kan quarterbacken selv bekræfte, at New York Jets med al sandsynlighed bliver den fremtidige destination for den firedobbelte MVP. Quarterbacken udtaler dog, at Packers i øjeblikket ikke lader det ske, da klubben forsøger at presse prisen op. Rodgers fortæller, at han siden fredag (d. 10. marts) har været fast besluttet og fortalt sine intentioner til Packers, men der er ikke sket nok siden da.

Han afviser også, at han skulle have haft en liste med krav til en potentiel arbejdsgiver, herunder en række spillere, han ville have blev hentet til klubben. Det har ikke været en del af processen ifølge Rodgers selv.

Quarterbackens udtalelser kommer efter, at han tilbragte flere dage i totalt mørke for at blive mere klar på sig selv og sin NFL-fremtid. Han udtaler, at han næsten havde besluttet sig for at gå på pensionen inden turen i mørkerefugiet, men han følte en ny klarhed, da han kom hjem og begyndte at træne igen.

Efter at være kommet tilbage til mediernes søgelys gik det op for ham, at Packers ikke havde været helt ærlige omkring deres tanker om fremtiden, hvilket også har været med til at påvirke beslutningen. Quarterbacken udtalte, at han bare ønsker en klar og sandfærdig behandling.

Trods de udtalelser om ledelsen i klubben, så slår Rodgers fast, at han fortsat elsker Packers, Green Bay og staten Wisconsin efter at have tilbragt 18 år i klubben, der valgte ham i første runde af draften i 2005. I samme ombæring siger han, at mange af de folk, der var i klubben dengang er væk. Han tager sig dog også tid til at rose quarterback Jordan Love, der har været Rodgers’ reserve siden han blev draftet i 2020.

Nu er fokus dog et andet, og klubben han ønsker at spille for er lokaliseret i New York, et helt andet marked, end han har været vant til.

Jets underskrev tidligere på free agency en aftale med receiver Allan Lazard, en af de spillere, der angiveligt var på Rodgers’ liste over spillere, han mægtigt gerne ville spille sammen med igen. Den, måske, fremtidige-Jets quarterback nævner også Nathaniel Hackett som en væsentlig faktor til ønsket om at komme til Jets. Han kalder Hackett en af de trænere, der har betydet mest for ham gennem karrieren.

Nu lader det derfor til, at det er et spørgsmål om tid inden Packers og Jets bliver enige om en kompensation, der kan gøre Rodgers til ny mand i New York. Quarterbacken har i hvert fald gjort sit til, at de to parter er presset op i et hjørne.