San Francisco 49ers har anskaffet sig den defensive tackle Earl Mitchell, som tilbragte sidste sæson hos Miami Dolphins

Forleden blev det rapporteret at 49ers i den kommende sæson forstærker sit forsvar med den defensive back K’Waun Williams fra Browns. Natten til lørdag dansk tid er det midlertidigt blevet rapporteret at de får en yderligere forstærkning på defensiven. Denne gang er det i form af den 29-årige defensive tackle Earl Mitchell, som får en fire-årig aftale der vil indbringe ham 16 millioner dollars. Det rapporterer ESPNs Adam Schefter og NFL.coms Mike Garafolo


Earl Mitchell blev i 2010 draftet af Houston Texans, hvor han tilbragte sine første fire sæsoner. I 2014 skrev han under på en fire-årig aftale med Miami Dolphins, som dog blev forkortet da Dolphins forleden valgte at afbryde samarbejdet på baggrund af skader og dårligt spil i 2016.
Efter at være blevet fritstillet fra Miami Dolphins var der stor interesse for Mitchell, hvor både Seahawks, Falcons og Broncos også skulle have været interesserede. Det endte dog med en genforening med 49ers defensive coordinator Robert Saleh, der også var træner i Houston Texans i Mitchells rookie-sæson.