Miami Dolphins unge quarterback Tua Tagavailoa har skrevet under på sin første NFL-kontrakt

Det tog ikke længe for årets femte draft pick at sætte sin underskrift på kontrakten, der omgående gør ham til en meget velhavende mand.

Eller knægt er vel mere korrekt om den 22-årige quarterback for Miami Dolphins, der allerede er udset til at være alt fra redningsmand til football-messias.

Kontrakten lyder på lidt over 30 millioner dollars for de første fire år med små 20 millioner dollars i hånden. Det svarer til samlet ca. 200 millioner kr. garanteret med de 140 millioner udbetalt her og nu.

Dermed kan man vist roligt fastslå, at Tuanigamanuolepola (der er hans fulde fornavn) har skiftet de glade amatør-dage ud fra college med en professionel tilværelse for Miami Dolphins.

For at fejre sin nye rigdom gjorde den sympatiske førsteårs-spiller noget, vi alle drømmer om på mors dag, og forærede sin mor en spritny bil.

Tua Tagavailoa er den anden spiller fra første runde, der skriver under på sin rookie-kontrakt, efter Panthers og Derrick Brown blev enige fredag.

Dolphins valgte quarterbacken som nr. 5 i årets NFL draft, på trods af han blev skadet i sin sidste sæson for college-holdet Alabama Crimson Tide.

Han kastede 2.840 yards, 33 touchdowns og blot 3 interceptions for Alabama, inden han blev skadet i kampen mod Mississippi State. I sine tre år for Alabama kastede han i alt 7.442 yards passing, med 87 TDs og 11 INTs.

Læs også: Tua Tagavailoa får meget markant trøje-nummer hos Dolphins

Spørgsmålet er, hvad Dolphins har tænkt sig at gøre med ham i år. Ryan Fitz-magic starter sikkert sæsonen, inden Tua selv får lov at lave lidt magi på banen.