Et af de hotteste navne i college fodbold har valgt at tilmelde sig draften til foråret. Kayvon Thibodeaux er i spil til at blive valgt med draftens første valg.

Kayvon Thibodeaux har været det første navn på brættet for flere af de drafteksperter, der startede tidligt i år. Han er defensive end hos Oregon Ducks og han besidder en elite kombination af styrke, fart og teknik. Hans draftværdi er i øjeblikket på sit højeste og derfor er det også oplagt at tilmelde sig draften i år.

Desuden har Thibodeaux valgt at sidde over, når Oregon Ducks skal spille college finaler. Der er flere forskellige holdninger til den beslutning. Fra et økonomisk perspektiv giver det god mening for Thibodeaux, da han dermed ikke risikerer skader, som kunne sende ham længere ned i draften.

Det var noget vi så med eksempelvis Jaylon Smith i 2015, der af mange var anset som et sikkert top-5 valg, men som endte med at få en alvorlig knæskade, da han spillede Fiesta bowl for Notre Dame.

Smith endte med at blive valgt som nummer 34 og fik en rookiekontrakt på $6,49 mio. Til sammenligning blev Jalen Ramsey valgt som #5 af Jacksonville Jaguars og fik en kontrakt til en værdi af $23,36 mio.