Tre runder. 106 valg. Nul missere. Måske ikke det sidste, men det er blevet tid til en tre-runders mock draft. Vi starter med Joe Burrow, men undervejs sniger der sig nogle overraskelser ind.

Hvem elsker ikke en god mock draft? Her får du en tre runders mock draft med et bud på, hvordan draften kunne se ud fra Gul Kluds Teis Joranger. Der er ikke medtaget trades i denne mock draft.

1) Cincinnati Bengals:
Joe Burrow, QB, LSU
Ingen overraskelse her. Bengals tager Burrow. Som de bør. Han er god. Meget god.

2) Washington Redskins:
Chase Young, EDGE, Ohio State
De små rygter om, at Redskins måske kunne tage en quarterback, er efterhånden ved at dø ud. Og da jeg ikke arbejder med trades i denne mock, så tager de den bedste forsvarsspiller i år.

3) Detroit Lions:
Jeffrey Okudah, CB, Ohio State
Her bliver det lidt interessant. Jeg kunne se Lions både gå offensive tackle, defensive tackle (i form af Derrick Brown) eller sågar Isaiah Simmons. Jeg hælder dog mod, at de forsøger at finde Darius Slays erstatning med den super dygtige Jeffrey Okudah.

4) New York Giants:
Tristan Wirfs, OT, Iowa
Isaiah Simmons er fristende, men Dave Gettleman elsker sine store bamser, så jeg tror, at han forsøger at finde sin højre tackle her. Det vil også hjælpe Daniel Jones, der sidste år havde lidt svært ved at håndtere pres. Tristan Wirfs er latterligt atletisk, og derfor er han valget over nogle af de andre gode tackles.

QB Tua Tagovailoa, Alabama

5) Miami Dolphins:
Tua Tagovailoa, QB, Alabama
Dolphins bør tage en quarterback, men om det bliver Tua eller Justin Herbert ville jeg ikke føle mig helt sikker på. Jeg går med det konventionelle valg, og stikker dem den talentfulde Alabama-quarterback. Som i øvrigt er venstrehåndet!

6) Los Angeles Chargers:
Justin Herbert, QB, Oregon
Med to quarterbacks væk må Chargers “nøjes” med den tredjebedste, men det er selvfølgelig muligt, at de har andre højere end Burrow og Tua. Rygterne går på, at de skulle have været meget glade for Herbert allerede sidste år, da han valgte at tage et år mere i college. Jeg forventer, at ender med at trade op i draften for at sikre sig deres fremtidige franchise quarterback.

7) Carolina Panthers:
Isaiah Simmons, LB/alt, Clemson
Luke Kuechly har stoppet karrieren, og der skal findes en afløser. Indsæt Isaiah Simmons. Han er en af de mest unikke spillere i lang tid, da han næsten kan gøre det hele på forsvaret. Han vil være en utroligt sjov byggesten, som Matt Rhule kan bygge forsvaret op omkring i de kommende år.

8) Arizona Cardinals:
Jedrick Wills, OT, Alabama
Jeg ville ikke være overrasket, hvis Derrick Brown er Cardinals’ valg her, men for mig at se står det mellem Brown og en offensiv tackle. Jeg snupper en offensiv tackle, så de kan fortsætter med at bygge et stærkt angreb op omkring Kyler Murray.

9) Jacksonville Jaguars:
Derrick Brown, DT, Auburn
Marcell Dareus er væk, Calais Campbell er væk, og hvem ved, hvor længe Yannick Ngakoue kan kalde sig Jaguars-spiller? Derrick Brown kan kommer ind og give linjen noget nyt blod, og han vil effektivt afløse Marcell Dareus og skubbe Abry Jones lidt i baggrunden. Derrick Brown og Josh Allen vil virkelig kunne skabe kaos mod mange offensive linjer.

10) Cleveland Browns:
Andrew Thomas, OT, Georgia
Browns skal næsten gå tackle, medmindre Isaiah Simmons falder helt hertil. Med Jack Conklin hentet i free agency er manglen størst på venstre tackle. Thomas og Mekhi Becton kan begge udfylde den rolle, men jeg synes, at Thomas passer bedre ind i et outside zone-løbeangreb, og derfor er han valgt over Becton.

11) New York Jets:
Mekhi Becton, OT, Louisville
Der er masser af gode tackles i år, og det nyder Jets godt af. Selvom holdet allerede har investeret en del i den offensive linje i free agency, er det på ingen måde nok. Mekhi Becton er et monstrøst menneske, der bevæger sig meget bedre end en mand på 2 meter og 167kg burde.

12) Las Vegas Raiders:
Ceedee Lamb, WR, Oklahoma
Der er ingen tvivl om, at Raiders kigger på en wide receiver med dette valg. Spørgsmålet er bare, hvilken receiver de har forelsket sig ud. Jeg giver dem Lamb, fordi hans evner efter, han har grebet bolden, ville passe super ind i Jon Grudens short passing angreb.

13) San Francisco 49ers (Fra Colts):
Henry Ruggs, WR, Alabama
Mange rygter går på, at Ruggs kunne være den første receiver, der bliver valgt i årets draft. Hans fart er bare så vild, og det får altid holdene til at falde i svime. Teknisk er han lidt efter Lamb og Jeudy, men der har han farten til at kompensere. 49ers kunne også sagtens vælge Jerry Jeudy, men at se Ruggs’ fart på de dybe over-ruter, som Shanahan benytter, kilder alle de rigtige steder.

14) Tampa Bay Buccaneers:
Javon Kinlaw, DT, South Carolina
Jeg er lidt i tvivl om, hvilken vej Buccaneers kigger i årets draft. Hvis en af de fire bedste tackles falder, går de nok den vej, men hvis ikke, hvad så? Kinlaw giver dem noget spændende eksplosivitet på defensive tackle, men de kan godt klare sig uden. Det er et holdene, som jeg tror, kunne overraske.

15) Denver Broncos:
Jerry Jeudy, WR, Alabama
Jeg tror, der er en ret stor sandsynlighed for, at Broncos vil trade en 3-6 pladser op for at sikre sig Henry Ruggs. De mangler fart i receiver-gruppen, og de har været helt åbne omkring det. Drew Lock havde det derudover godt med hurtige typer i college, og jeg tror, at Ruggs ville være det perfekte valg for dem. I denne mock er han dog væk, så de “nøjes” med Jerry Jeudy, der også er et blændende receiver-talent.

16) Atlanta Falcons:
C.J. Henderson, CB, Florida
Jeg overvejede kraftigt Henderson ved det 9. valg i draften, men i stedet falder han til Falcons. Der er nogle blundere og en del missede tacklinger på Hendersons tape, men hans talent i opdækningen er på højde med Okudahs. Simpelthen en suveræn atlet.

Næste side: Bunden af 1. runde – med Patriots, Packers, Chiefs og to picks af Vikings