Justin Fields mener, at sammenligningen med Dwayne Haskins bør starte og slutte ved Ohio State.

Justin Fields står til at blive valgt i toppen af dette års draft – og hans seneste Pro Day har formentlig ikke svækket hans position. Her løb Fields bl.a. en 40-yard dash på 4,44 sekunder, hvilket kun er 0,03 sekunder langsommere end Robert Griffin III.

I forbindelse med sin Pro Day blev Justin Fields spurgt ind til sine forventninger til at indtræde ‘de professionelles rækker’ samt til de postulerede sammenligninger med den (ligeledes) tidligere Ohio State quarterback Dwayne Haskins, der – i den grad – har forspildt sin mulighed i NFL.

Det er en sammenligning, som Justin Fields ikke giver meget for:

– Jeg kender ham (Dwayne Haskins, red.) ikke personligt. Jeg kender ikke hans arbejdsmoral eller baggrund. Jeg tror på, at jeg er anderledes stillet – min arbejdsmoral er uden sidestykke og jeg er komplet dedikeret til spillet. Den eneste lighed mellem os er, at vi har spillet for det samme hold i college, udtalte Justin Fields til Nicki Jhabvala fra Washington Post.

I den forgangne, forkortede sæson kastede Justin Fields for 2.100 yards, 22 touchdowns og seks interceptions, mens han løb for 383 yards og fem touchdowns.