Se med, når skribenter fra Gul klud simulerer første runde af årets NFL-draft live på Facebook.

Gul klud og NFL-podcasten Det Ovale Kontor går sammen og er klar med en live mock draft lørdag klokken 15 på Gul kluds Facebook-side.

Der er ingen live sport i fjernsynet, men vi vil alligevel give dig noget, der smager lidt af det.

Ikke at der bliver scoret touchdowns eller lavet fede tacklinger, nej vi laver en såkaldt mock draft, hvor vi forestiller os, hvad de 32 NFL-klubber gør i draften om tre uger.

NFL-podcasten: Det Ovale Kontor

Det er ikke første, gang at Gul Kluds podcast Det Ovale Kontor laver en live mock draft, men for første gang nogensinde live-streamer vi den samtidig på facebook.

Se også: Gul Kluds store Draft-sektion

Det er ikke først gang at Gul Kluds podcast Det Ovale Kontor laver en live mock draft, men for første gang nogensinde live-streamer vi den samtidig på facebook.

Syv af landets største NFL-nørder agerer general managers og simulerer første runde af draften. Der er garanti for god underholdning! Claus Elming er vært åbner ballet, mens vært på Det Ovale Kontor Mathias Sørensen styrer slagets gang som commissioner.

Så sæt en øl i køleskabet og et kryds i kalenderen, så du er klar til at se med – undervejs kan du også deltage og stille spørgsmål eller kommentere på de enkelte picks.

Og hov… telefonen ringer… Vi har vist allerede den første trade på trapperne!

Kender du ikke Det Ovale Kontor, så kan du lytte til seneste afsnit her: