254 spillere bliver fra natten til fredag og henover lørdag aften valgt af de 32 NFL-hold. Her får du et bud på samtlige af de 254 spillere, og hvem der vælger dem hvornår.

Så er draften næsten kommet, og i de næste par dage får 254 spilleren æren af at blive valgt af det af de 32 NFL-hold. Ingen ved, hvem der bliver valgt og hvorhenne, men det er altid sjovt at lege gætteleg.

Her får du en syv-runders mock draft, der giver et skud på, hvilke spillere der bliver valgt med alle de 254 valg. Du kan med fordel bruge din søge funktion i browseren for at lede efter dit hold. 254 draftvalg er mange at navigere rundt i. Spørgsmål, klager og raserianfald kan sendes til Teis Joranger på Twitter. God Draft til alle!

1) Arizona Cardinals: Kyler Murray, QB, Oklahoma
Alt peger stadig i retning af, at Kyler Murray bliver det første valg i dette års draft. Det mest interessant er vel næsten, om Cardinals trader Rosen med det samme, om nogle uger eller først henover sommeren.

2) San Francisco 49ers: Nick Bosa, EDGE, Ohio State
Quinnen Williams var længe valget her, men i sidste ende hold jeg fast i, hvad der længe har været rygtet. Nick Bosa bliver valget, selvom 49ers hentede Dee Ford for lidt over en måned siden.

3) New York Jets: Ed Oliver, DT, Houston
Der går en del rygter om, at Jets er pjattede med Ed Oliver. Det ville ikke være overraskende, eftersom defensiv koordinator Gregg Williams var med til at vælge Aaron Donald. Det kunne dog også sagtens være stedet, hvis et andet hold skal op og have en quarterback.

4) Oakland Raiders: Quinnen Williams, DT, Alabama
Raiders kunne ligesom Jets sagtens trade ned, men i dette scenarie bliver de hængende og tager den bedste spiller i draften, i hvert fald i mine øjne.

5) Tampa Bay Buccaneers: Devin White, LB, LSU
Buccaneers virker overraskende nok ikke ret interesserede i at trade ned, selvom det måske er det hold i top 5, hvor det giver mest mening. I stedet tager de en linebacker, hvilket næppe er ret god værdi, da linebacker er en af de fem mindst værdifulde positioner i NFL.

6) New York Giants: Daniel Jones, QB, Duke
Daniel Jones skulle, i følge rygterne, være Giants’ mand, og medmindre et hold som Washington Redskins springer foran og snupper ham, så tror jeg, at det bliver valget. Så må vi se, hvor længe han skal vente bag Eli Manning.

7) Washington Redskins (Fra Jaguars): QB, Dwayne Haskins, Ohio State
Nu snakkede jeg om en trade før, og jeg er overbevist om, at Redskins vil op efter en quarterback. Spørgsmålet er kun, hvor langt de vil op, og hvem de vil have. I min mock bytter de med Jaguars, så de kan sikre sig Dwayne Haskins. Det koster dem årets andenrundevalg og et valg i 2020, som jeg ikke skal tænke på.

8) Detroit Lions: Josh Allen, EDGE, Kentucky
Josh Allen blev den store taber af interessen i quarterbacks, men til gengæld kan Lions udnytte situationen til at tage den kloge og atletiske pass rusher.

9) Buffalo Bills: Jawaan Taylor, OT, Florida
De mange quarterbacks betød også, at vi ikke fik taget hul på offensive tackle-bylden, men det gør Bills i stedet for os ved det niende valg. Jonah Williams kunne også sagtens være den første tackle valgt her.

10) Denver Broncos: Devin Bush, LB, Michigan
Spørgsmålet er, om Broncos vil have Drew Lock, når han nu pænt er til rådighed ved det tiende valg. Jeg tror, at John Elway tror lidt på Joe Flacco, og de vælger i stedet for linebacker Devin Bush, der skal have en nøglerolle på Vic Fangios nye forsvar.

11) Cincinnati Bengals: Andre Dillard, OT, Washington State
Bengals ville gerne have haft Dwayne Haskins, men de er nok en gang ikke aggressive nok til at få ham med en trade op. I stedet snupper de den atletiske tackle Andre Dillard til den offensive linje. Tiltrængt.

12) Green Bay Packers: T.J. Hockenson, TE, Iowa
Packers skulle være rigtig interesserede i Drew Lock, men de tager ham vel ikke i top 12, når de stadig har en forholdsvis velfungerende Aaron Rodgers? Nej. I stedet snupper de en tight end til netop at hjælpe Rodgers.

13) Miami Dolphins: Drew Lock, QB, Missouri
Jeg er ikke sikker på, at Dolphins reelt ønsker en quarterback i år, men nu er Lock her, og så slår de til. Dolphins er i virkeligheden totalt uforudsigelige, da de virker så dedikerede til at starte op fra bunden.

14) Atlanta Falcons: Montez Sweat, EDGE, Mississippi State
Defensive tackle Christian Wilkins kunne sagtens være valget, men Montez Sweat er faldet lidt, og Vic Beasley har ikke været effektiv på det seneste. Der skal bedre pass rush til, og det kan Sweat hjælpe med.

15) Jacksonville Jaguars: Jonah Williams, OT, Alabama
Jaguars tradede ned fra nr. 7 til nr. 15, og de får stadig en rigtig god offensiv tackle. Jonah Williams går direkte ind som starter for at passe på Nick Foles.

16) Carolina Panthers: Brian Burns, EDGE, Florida State
Panthers skulle efter sigende gå lidt væk fra deres meget traditionelle 4-3 forsvar, og det gør Brian Burns til en spændende mulighed. Burns er en atletisk freak, og Panthers har manglet pass rush i flere år nu.

17) New York Giants: Cody Ford, OT/OG, Oklahoma
Efter at have valgt en quarterback tidligere, er det tid til at finde en mand, som kan passe på ham. Cody Ford er en rigtig power-spiller, og det vil passe godt ind på Giants’ højre tackle.

18) Minnesota Vikings: Garrett Bradbury, C, N. C. State
Vikings har brug for hjælp på den offensive linje. De elsker atleter. Gary Kubiak er kommet til for at køre sit outside zone-løbespil Bradbury er en fantastisk atletisk center, der passer som fod i hose i et outside zone-system. Det giver mening på så mange niveauer.

19) Tennessee Titans: Christian Wilkins, DT, Clemson
Jeg overvejede Chris Lindstrom, som går lidt senere, men Christian Wilkins virker som et logisk valg. Wilkins er en klog defensive tackle, der er let på tå. Vil være en sublim makker til Jurell Casey.

20) Pittsburgh Steelers: Clelin Ferrell, EDGE, Clemson
Jeg er selv Steelers-fan, og jeg er meget i tvivl i år. Både Ferrell og Greedy Williams rammer mange af kriterierne for et klassisk førsterundevalg for Steelers. I denne mock bliver det Ferrell, selvom han er lidt anderledes end tidligere pass rushere for Steelers.

21) Seattle Seahawks: Rashan Gary, EDGE, Michigan
Frank Clark blev sendt til Chiefs i en kæmpe handel tidligere på ugen, og Seahawks forsøger derfor at finde hans afløser. Gary er faldet lidt længere end nogle forventer, da han har en skulderskade, som nogle NFL-hold har bekymringer omkring.

22) Baltimore Ravens: Chris Lindstrom, OG, Boston College
Garrett Bradbury havde været et lækkert valg for Ravens her, men han er væk. Vi holder dog fast i den offensive linje, da den må være fokuspunktet for Ravens med deres løbetunge angrebsstil. Lindstrom vil være en starter fra første dag på guard eller center.

23) Houston Texans: Byron Murphy, CB, Washington
På alle måde bør Texans fikse deres offensive linje, så selvfølgelig gør de ikke det. Jeg kunne sagtens se dem tage en cornerback i stedet, og Byron Murphy passer perfekt ind i deres zone-forsvar.

24) Oakland Raiders: Noah Fant, TE, Iowa
Mange har snakket om Noah Fant i top 20, men jeg er ikke helt overbevist, og kunne for den sags skyld godt se ham falde endnu længere. Denne gang snupper Raiders ham dog, så de får et atletisk våben i midten af banen.

25) Philadelphia Eagles: Marquise Brown, WR, Oklahoma
Nelson Agholor kan blive tradet under draften, og DeSean Jackson har ikke alt for mange år igen i NFL. Marquise Brown er lidt samme type som Jackson, og han ville passe perfekt ind hos Eagles. Spørgsmålet er blot, om man tør tage chancen på den ubehagelige fodskade, som Brown er på vej tilbage fra.

26) Indianapolis Colts: Dexter Lawrence, DT, Clemson
Jeg har altid svært ved at forudsige Colts’ valg, da Chris Ballard altid ser tingene på sin helt egen måde. Det plejer at virke for ham, og i år kunne han godt snuppe en stor mand til midten af den defensive linje.

27) Oakland Raiders: Josh Jacobs, RB, Alabama
Jeg havde egentlig givet dem en cornerback her, men det virker bare mere og mere som om, at Josh Jacobs bliver valget enten her eller med valget tre pladser højere oppe.

28) Los Angeles Chargers: Jeffery Simmons, DT, Mississippi State
Chargers kunne bruge hjælp på begge linjer, men er altid svære at læse. Med Dexter Lawrence væk bliver valget Jeffery Simmons, der dog er på vej tilbage efter en korsbåndsskade. Måske vil Chargers i virkelighen ikke turde det med deres trælse tendens til at få draftvalg skadet, men hvem ved?

29) Seattle Seahawks: Juan Thornhill, S, Virginia
Seattle med to førsterundevalg? Usædvanligt for et hold, der har for tradition at trade sig ud af første runde, så de slet ingen har. Juan Thornhill bliver valget her, da han kan gå ind og afløse Earl Thomas, men Seattle har det med at finde på overraskende ting og sager.

30) Green Bay Packers: Chauncey Gardner-Johnson, CB/S, Florida
Receiver? Offensiv linjemand? Hm… Vi går med en safety/cornerback-hybrid i form af Chauncey Gardner-Johnson. Hos Packers vil han være safety, og så kan han formentlig skabe en pålidelig duo med Adrian Amos bagerst i forsvaret.

31) Los Angeles Rams: Jerry Tillery, DT, Notre Dame
Valget stod mellem Center/guard Erik McCoy og Jerry Tillery, men Wade Phillips plejer bare godt at kunne lide gode pass rushende defensive tackles, og det synes jeg, at Tillery er.

32) New England Patriots: A.J. Brown, WR, Ole Miss
Patriots. Patriots. Patriots. Altid tæt på umulige at forudsige. I år mangler de dog så mange våben på angrebet, at jeg bliver nødt til at kigge den vej i første runde. A.J. Brown er en god ruteløber med gode hænder, og jeg tror, at han ville passe perfekt ind hos Patriots.

2. Runde

33) Arizona Cardinals: N’Keal Harry, WR, Arizona State
34) Indianapolis Colts: Justin Layne, CB, Michigan State
35) Oakland Raiders: Greedy Williams, CB, LSU
36) San Francisco 49ers: Nasir Adderley, S, Delaware
37) New York Giants: D.K. Metcalf, WR, Ole Miss
38) Jacksonville Jaguars: Darnell Savage, S, Maryland
39) Tampa Bay Buccaneers: Kaleb McGary, OT, Washington
40) Buffalo Bills: Rock Ya-Sin, CB, Temple
41) Denver Broncos: DeAndre Baker, CB, Georgia
42) Cincinnati Bengals: Taylor Rapp, S, Washington
43) Detroit Lions: Jonathan Abram, S, Mississippi State
44) Green Bay Packers: Parris Campbell, WR, Ohio State
45) Atlanta Falcons: Dalton Risner, OG/OT, Kansas State
46) Jacksonville Jaguars (fra Redskins): Irv Smith Jr., TE, Alabama
47) Carolina Panthers: Greg Little, OT, Ole Miss
48) Miami Dolphins: Zach Allen, DE/DT, Boston College
49) Cleveland Browns: Julian Love, CB, Notre Dame
50) Minnesota Vikings: Dre’Mont Jones, DT, Ohio State
51) Tennesee Titans: Erik McCoy, OG/OC, Texas A&M
52) Pittsburgh Steelers: Sean Bunting, CB, Central Michigan
53) Philadelphia Eagles: Darrell Henderson, RB, Memphis
54) Houston Texans: Tytus Howard, OT, Alabama State
55) Houston Texans: Chase Winovich, EDGE, Michigan
56) New England Patriots: Jace Sternberger, TE, Texas A&M
57) Philadelphia Eagles: Khalen Saunders, DT, Western Illinois
58) Dallas Cowboys: Jaylon Ferguson, EDGE, Lousiana Tech
59) Indianapolis Colts: Deebo Samuel, WR, South Carolina
60) Los Angeles Chargers: Deionte Thompson, S, Alabama
61) Kansas City Chiefs: Hakeem Butler, WR, Iowa State
62) New Orleans Saints: David Long, CB, Michigan
63) Kansas City Chiefs: Connor McGovern, OG/OC, Penn State
64) New England Patriots: Will Grier, QB, West Virginia

3. runde

65) Arizona Cardinals: Lonnie Johnson, CB, Kentucky
66) Pittsburgh Steelers: Miles Boykin, WR, Notre Dame
67) San Francisco 49ers: JoeJuan Williams, CB, Vanderbilt
68) New York Jets: Elgton Jenkins, C, Mississippi State
69) Jacksonville Jaguars: L.J. Collier, EDGE, TCU
70) Tampa Bay Buccaneers: Miles Sanders, RB, Penn State
71) Denver Broncos: Ryan Finley, QB, N. C. State
72) Cincinnati Bengals: Mack Wilson, LB, Alabama
73) New England Patriots: Anthony Nelson, EDGE, Iowa
74) Buffalo Bills: Dawson Knox, TE, Ole Miss
75) Green Bay Packers: Jachai Polite, EDGE, Florida
76) Washington Redskins: Nate Davis, G, Charlotte
77) Carolina Panthers: Terry McLaurin, WR, Ohio State
78) Miami Dolphins: Max Scharping, OT, Northern Illinois
79) Atlanta Falcons: JJ Arcega Whiteside, WR, Stanford
80) Cleveland Browns: Trayvon Mullen, CB, Clemson
81) Minnesota Vikings: Amani Hooker, S, Iowa
82) Tennessee Titans: Maxx Crosby, EDGE, Eastern Michigan
83) Pittsburgh Steelers: Ben Burr-Kirven, LB, Washington
84) Kansas City Chiefs: Amani Oruwariye, CB, Penn State
85) Baltimore Ravens: Andy Isabella, WR, Massachusetts
86) Houston Texans: David Montgomery, RB, Iowa State
87) Chicago Bears: Ben Banogu, EDGE, TCU
88) Detroit Lions: Josh Oliver, TE, San Jose State
89) Indianapolis Colts: Oshane Ximines, EDGE, Old Dominion
90) Dallas Cowboys: Trysten Hill, DT, UCF
91) Los Angeles Chargers: Chuma Edoga, OT, USC
92) Seattle Seahawks: Kelvin Harmon, WR, N.C. State
93) New York Jets: Jamel Dean, CB, Auburn
94) Los Angeles Rams: Yodny Cajuste, OT, West Virginia
95) New York Giants: Germaine Pratt, LB, N.C. State
96) Washington Redskins: D’Andre Walker, EDGE, Georgia
97) New England Patriots: Marquise Blair, S, Utah
98) Jacksonville Jaguars: Rodney Anderson, RB, Oklahoma
99) Los Angeles Rams: Isaiah Johnson, CB, Houston
100) Carolina Panthers: Tyree Jackson, QB, Buffalo
101) New England Patriots: Mecole Hardman, WR, Georgia
102) Baltimore Ravens: Devin Singletary, RB, Florida Atlantic

4. Runde

103) Arizona Cardinals: Michael Deiter, G, Wisconsin
104) San Francisco 49ers: Bobby Okereke, LB, Stanford
105) New York Jets: Riley Ridley, WR, Georgia
106) Oakland Raiders: Charles Omenihu, EDGE/DT, Texas
107) Tampa Bay Buccaneers: Justin Hollins, EDGE, Oregon
108) New York Giants: Renell Wren, DT, Arizona State
109) Jacksonville Jaguars: Jahlani Tavai, LB, Hawaii
110) Cincinnati Bengals: Emmanuel Hall, WR, Missouri
111) Detroit Lions: Justice Hill, RB, Oklahoma State
112) Buffalo Bills: Christian Miller, EDGE, Alabama
113) Baltimore Ravens: John Cominsky, EDGE, Charleston
114) Green Bay Packers: Blake Cashman, LB, Minnesota
115) Carolina Panthers: Damien Harris, RB, Alabama
116) Miami Dolphins: Dru Samia, G, Oklahoma
117) Atlanta Falcons: Corey Ballentine, CB, Washburn
118) Green Bay Packers: Darwin Thompson, RB, Utah State
119) Cleveland Browns: David Edwards, OT, Wisconsin
120) Minnesota Vikings: Kahale Warring, TE, San Diego State
121) Tennessee Titans: Darius Slayton, WR, Auburn
122) Pittsburgh Steelers: Foster Moreau, TE, LSU
123) Baltimore Ravens: Te’Von Coney, LB, Notre Dame
124) Seattle Seahawks: Michael Jackson, CB, Miami
125) Denver Broncos: Kaden Smith, TE, Stanford
126) Chicago Bears: Dexter Williams, RB, Notre Dame
127) Philadelphia Eagles: Daylon Mack, DT, Texas A&M
128) Dallas Cowboys: Trayveon Williams, RB, Texas A&M
129) Indianapolis Colts: Trey Pipkins, OT, Sioux Falls
130) Los Angeles Chargers: Gary Jennings, WR, West Virginia
131) Buffalo Bills: David Sills, WR, West Virginia
132) New York Giants: Mike Edwards, S, Kentucky
133) Los Angeles Rams: Travis Fulgham, WR, Old Dominion
134) New England Patriots: Drew Sample, TE, Washington
135) Indianapolis Colts: Cody Barton, LB, Utah
136) Dallas Cowboys: Marvell Tell, CB/S, USC
137) Atlanta Falcons: Will Harris, S, Boston College
138) Philadelphia Eagles: Vosean Joseph, LB, Florida

5. Runde

139) Arizona Cardinals: Joe Jackson, EDGE, Miami
140) Oakland Raiders: Saivion Smith, CB, Alabama
141) Pittsburgh Steelers: Benny Snell, RB, Kentucky
142) New York Giants: Jimmy Moreland, CB, James Maddison
143) New York Giants: Ryquell Armstead, RB, Temple
144) Cleveland Browns: Gerald Willis, DT, Miami
145) Tampa Bay Buccaneers: Dillon Mitchell, WR, Oregon
146) Detroit Lions: Michael Jordan, C/G, Ohio State
147) Buffalo Bills: Bryce Love, RB, Stanford
148) Denver Broncos: Beau Benzschawel, G, Wisconsin
149) Cincinnati Bengals: Kendall Sheffield, CB, Ohio State
150) Green Bay Packers: Drue Tranquill, LB, Notre Dame
151) Miami Dolphins: Malik Gant, S, Marshall
152) Atlanta Falcons: Lamont Gaillard, C/G, Georgia
153) Washington Redskins: Austin Bryant, EDGE, Clemson
154) Carolina Panthers: Kris Boyd, CB, Texas
155) Cleveland Browns: David Long, LB, West Virginia
156) Denver Broncos: Bobby Evans, OT, Oklahoma
157) Tennessee Titans: Dax Raymond, TE, Utah State
158) Buffalo Bills: Ka’Dar Hollman, CB, Toledo
159) Seattle Seahawks: Drew Forbes, G, Southeast Missouri State
160) Baltimore Ravens: Isaiah Buggs, DT, Alabama
161) Houston Texans: Ross Pierschbacher, C, Alabama
162) Chicago Bears: Hjalte Froholdt, C/G, Arkansas
163) Philadelphia Eagles: Evan Worthington, S, Colorado
164) Indianapolis Colts: Jamal Davis, EDGE, Akron
165) Dallas Cowboys: Sione Takitaki, LB, BYU
166) Los Angeles Chargers: Jordan Brown, CB, South Dakota State
167) Kansas City Chiefs: Alex Barnes, RB, Kansas State
168) New Orleans Saints: Phil Haynes, G, Wake Forest
169) Los Angeles Rams: Derick Roberson, EDGE, Sam Houston State
170) Cleveland Browns: Keelan Doss, WR, U.C. Davis
171) New York Giants: Dennis Daley, OT, South Carolina
172) Atlanta Falcons: Jarrett Stidham, QB, Auburn
173) Washington Redskins: DaMarkus Lodge, WR, Ole Miss

6. Runde

174) Arizona Cardinals: Daniel Wise, DT, Kansas
175) Pittsburgh Steelers: Ugo Amadi, CB/S, Oregon
176) San Francisco 49ers: Anthony Ratliff-Williams, WR, North Carolina
177) New Orleans Saints: Terrill Hanks, LB, New Mexico State
178) Jacksonville Jaguars: Antoine Wesley, WR, Texas Tech
179) Arizona Cardinals: Kaden Eliss, LB, Idaho
180) New York Giants: Mark Fields, CB, Clemson
181) Buffalo Bills: Jalen Jelks, LB, Oregon
182) Denver Broncos: Jalen Hurd, WR, Baylor
183) Cincinnati Bengals: Kingsley Keke, DT, Texas A&M
184) Detroit Lions: Hunter Renfrow, WR, Clemson
185) Green Bay Packers: Shareef Miller, EDGE, Penn State
186) Atlanta Falcons: James Williams, RB, Washington State
187) Carolina Panthers: Trevon Wesco, TE, West Virginia
188) Tennessee Titans: Jaquan Johnson, S, Miami
189) Cleveland Browns: Alexander Mattison, RB, Boise State
190) Minnesota Vikings: Devine Ozigbo, RB, Nebraska
191) Baltimore Ravens: Oli Udoh, OT, Elon
192) Pittsburgh Steelers: Gary Johnson, LB, Texas
193) Baltimore Ravens: Diontae Johnson, WR, Toledo
194) Green Bay Packers: Tyler Roemer, OT, San Diego State
195) Houston Texans: Emeke Egbule, LB, Houston
196) New York Jets: T.J. Edwards, LB, Wisconsin
197) Philadelphia Eagles: Brandon Hitner, OT, Villanova
198) Cincinnati Bengals: Tony Pollard, RB, Memphis
199) Indianapolis Colts: Iman Marshall, S/CB, USC
200) Los Angeles Chargers: Cortez Broughton, DT, Cincinnati
201) Kansas City Chiefs: Greg Gaines, DT, Washington
202) New Orleans Saints: Stephen Denmark, CB, Valdosta State
203) Los Angeles Rams: Brett Rypien, QB, Boise State
204) Detroit Lions: Armon Watts, DT, Arkansas
205) New England Patriots: Ryan Bates, OL, Penn State
206) Washington Redskins: Derrek Thomas, CB, Baylor
207) Pittsburgh Steelers: Mitch Wishnowsky, P, Utah
208) Tampa Bay Buccaneers: Khari Willis, S, Michigan State
209) Minnesota Vikings: Gardney Minshew, QB, Washington State
210) Cincinnati Bengals: Cole Tracy, K, LSU
211) Cincinnati Bengals: Anree Saints-Amour, EDGE, Georgia Tech
212) San Francisco 49ers: Alex Bars, G, Notre Dame
213) Cincinnati Bengals: Sheldrick Redwine, S, Miami
214) Kansas City Chiefs: Jazz Ferguson, WR, Northwestern State

7. Runde

215) Tampa Bay Buccaneers: Michael Dogbe, DT, Temple
216) Kansas City Chiefs: Isaac Nauto, TE, Georgia
217) New York Jets: Kevin Givens, DT, Penn State
218) Oakland Raiders: KeeSean Johnson, WR, Fresno State
219) Pittsburgh Steelers: Kerrith Whyte Jr., RB/KR, Florida Atlantic
220) Houston Texans: Brian Peavy, CB, Iowa State
221) Cleveland Browns: Otaro Alaka, LB, Texas A&M
222) Chicago Bears: Jordan Miller, CB, Washington
223) Cincinnati Bengals: Alize Mack, TE, Notre Dame
224) Detroit Lions: Ronheen Bingham, EDGE, Arkansas State
225) Buffalo Bills: Ben Powers, G, Oklahoma
226) Green Bay Packers: Austin Seibert, K, Oklahoma
227) Washington Redskins: Joe Giles-Harris, LB, Duke
228) Buffalo Bills: Xavier Crawford, CB, Central Michigan
229) Detroit Lions: Ryan Connelly, LB, Wisconsin
230) Atlanat Falcons: Ulysses Gilbert, LB, Akron
231) New Orleans Saints: Dontavious Russell, DT, Auburn
232) New York Giants: Donald Parham, TE, Stetson
233) Miami Dolphins: Elijah Holyfield, RB, Georgia
234) Miami Dolphins: Nate Herbig, G, Stanford
235) Oakland Raiders: Clayton Thorson, QB, Northwestern
236) Jacksonville Jaguars: Jordan Brailsford, EDGE, Oklahoma State
237) Denver Broncos: DaMarkus Christmaas, DT, Florida State
238) Chicago Bears: Matt Gay, K, Utah
239) New England Patriots: Sutton Smith, LB, Northern Illinois
240) Indianapolis Colts: Albert Huggins, DT, Clemson
241) Dallas Cowboys: Dre Greenlaw, LB, Arkansas
242) Los Angeles Chargers: Derrick Baity, CB, Kentucky
243) New England Patriots: Nick Easley, WR, Iowa
244) New Orleans Saints: Jon’Vea Johnson, WR, Toledo
245) New York Giants: Jakobi Myers, WR, N. C. State
246) New England Patriots: Travis Homer, RB/KR, Miami
247) Minnesota Vikings: Chase Hansen, LB, Utah
248) Arizona Cardinals: Darius West, S, Kentucky
249) Arizona Cardinals: Terry Godwin, WR, Georgia
250) Minnesota Vikings: Anthony Johnson, WR, Buffalo
251)  Los Angeles Rams: Porter Gustin, EDGE, USC
252) New England Patriots: Saquan Hampton, WR, Rutgers
253) Washington Redskins: Johnnie Dixon, WR, Ohio State
254) Arizona Cardinals: Hamp Cheevers, CB, Boston College