Der er et hav af spillere i årets draft med kendte fædre eller familiemedlemmer med en NFL-baggrund

Når Roger Goodell i næste uge går til podiet og råber årets picks højt til NFL Draften i Cleveland, så vil der være både kendte navne mellem og spillere, der har fået football ind med modermælken… eller fadermælken om man vil.

De to mest åbenlyse er Patrick Surtain II og Asante Samuel Jr., som hedder det samme som deres fædre, der begge havde flotte karrierer i NFL.

Men her er en stribe spillere med kendte bedsteforældre, fædre, onkler, brødre eller fætre.

OL Wyatt Davis:
Hans farfar Willie Davis spillede 12 år i NFL for Packers og Browns, vandt fem NFL-mesterskaber, inkl. Super Bowl 1 og 2, Han er indvalgt i Pro Football Hall of Fame

DT Lorenzo Neal Jr.:
Hvem elskede ikke hans far Lorenzo Neal Sr.? Han spillede 16 år i NFL som fullback, og løb bolden meget sjældent selv. Til gengæld var han en gudsbenådet blocker, der altid sørgede for at skabe store huller, bare spørg LaDainian Tomlinson. Den ældre Neal spillede kom på NFLs 10-års hold 2000-2010.

CB Mark Gilbert:
Her er der dobbelt op. Hans fætter er Darrelle Revis, der spillede 11 år i NFL, var i Pro Bowl syv gange, udvalgt til årtiets hold i 2010erne og vandt en enkelt Super Bowl. Hans onkel kan du måske også huske. Sean Gilbert spillede også 11 år i ligaen og blev valgt som nr. 3 i 1992 draften

CB Jaycee Horn:
Hans far Joe Horn spillede receiver i NFL i 12 år for tre forskellige klubber, men huskes mest for sin tid hos New Orleans Saints og ikke mindst for episoden, hvor han havde gemt en mobiltelefon under den ene stolpe, som han fandt frem, da han scorede et touchdown.

TE Josh Pederson:
Hans far hedder Doug. Ja den Doug. Doug Pederson Sr. spillede 10 år i NFL som backup quarterback, men fik stor succes som headcaoch, hvor han førte Philadelphia Eagles til sejren i Super Bowl LII. Han blev fyret efter sidste sæson og kan nu i stedet glæde sig over sønnekes kommende NFL-karriere.

CB Asante Samuel Jr.:
Det navn vil mange Patriots og Eagles også nikke genkendende til. Asante Samuel Sr. var en suveræn corner, der spillede 11 år i NFL og vandt to Super Bowls med Patriots. Han førte NFL i interceptions i 2006 og 2009. Han blev først draftet i 4. runde, så der skulle være en vis sandsynlighed for, at unge Asante slår sin far på det punkt.

CB Patrick Surtain II:
Dolphins fans får til gengæld et smil på læben, når samtalen falder på farmand Patrick Surtain Sr. Han spillede 11 år i NFL og blev valgt til tre Pro Bowls. Han begyndte karrieren hos Dolphins, men skiftede efter 8 sæsoner til Chiefs.

WR Amon-Ra St. Brown:
De har noget med ægyptiske guder og sagnfigurer i Brown-familien. Brormand Equanimous spiller WR for Packers, og nu kommer Amon-Ra. Førstnævnte er opkaldt efter en helt i en bog, mens sidstnævnte har sit navn fra en egyptisk gud. Farmand hedder i øvrigt John Brown, men har tilføjet St. for at give efternavnet lidt mere flair, og så er han tidlgere Mr. Universe. Om et par år kommer tredje skud på stammen, når Osiris St. Brown skal i NFL (se familiefotoet øverst). Moren er fra Tyskland, og alle tre St. Brown brødre taler flydende tysk.

CB Ifeatu Melifonwu:
Bror Obi Melifonwu blev draftet i 2. runde af Oakland Raiders i 2017, og efter en lidt omtumlet karriere spiller han nu for San Francisco 49ers

DL Carlos Basham:
Fætter Tarell Basham spiller LB for Dallas Cowboys

OL Alec Lindstrom:
Hans bror Chris blev draftet i første runde af Atlanta Falcons i 2018 og spiller stadig for klubben.