105 spillere er blevet valgt, men der er stadig masser af talent at hente på tredjedagen af årets draft. Her får i de 15 tilbageværende spillere, Gul Kluds Teis Joranger har øverst på sit board.

Der er valgt 105 spillere i årets NFL-draft, men der er stadig fire runder tilbage. Tredjedagen er tiden til at finde det glemte guld, som kan udvikles og modnes til at blive kommende NFL-stjerner. Tid til at finde den næste Dak Prescott, Stefon Diggs eller Richard Sherman.

Her får i de 15 tilbageværende spillere, der er øverst på mit (Teis Joranger red.) Board. I kan læse hele mit board her, og der er blevet valgt spillere i alle områder af mit board. Der er også blevet valgt en enkelt spiller, som jeg ikke har set, og det var Cowboys’ nye cornerback Nahshon Wright.

De 15 bedste tilbage:

1) Tylan Wallace, WR, Oklahoma State (Nr. 41 på mit board)
Jeg vidste godt, at jeg var gladere for Wallace end gennemsnittet, men det overrasker mig alligevel lidt, at han ikke er valgt endnu. Han har en super god fornemmelse med spillet og gode ball skills. Tror meget på, at han kan blive en god starter i NFL.

2) Daviyon Nixon, DT, Iowa (Nr. 43 på mit board)
Nixon er en meget atletisk og talentfuld spiller, men han er også meget ustabil i sit spil. Jeg tror dog, at han er tilgængelig på tredjedagen, fordi han har nogle betydelige spørgsmålstegn udenfor banen. Det har der i hvert fald været rygter om.

3) Tommy Togiai, DT, Ohio STate (Nr. 51 på mit board)
Endnu en defensiv tackle. Togiai er en lidt atypisk spiller, men han er ret atletisk, og jeg var bare stor fan af hans bull rush, og hvor svær han var at håndtere på kant. En glimrende mulighed som pass rushing defensive tackle.

4) Kenneth Gainwell, RB, Memphis (Nr. 64 på mit board)
Der gik kun to runningbacks på andendagn. Kenneth Gainwell kommer med et spændende skillset med en masse quickness in space og gode evner i kastepillet. Han er et strålende supplement til en tungere runningback.

5) Jabril Cox, LB, LSU (Nr. 72 på mit board)
Jeg kan godt forstå, at Cox er tilgængelig. Han er ikke ret god mod løbet, så man er bekymret for, om han kan spille alle tre downs. Til gengæld er han god i kastespillet, og det er bare vigtigt i nutidens NFL. God rollespiller.

6) Michael Carter, RB, North Carolina (Nr. 73 på mit board)
Endnu en runningback. Carter har knivskarpe cuts, men hans lidt klejne statur og gennemsnitlige topfart har nok betyder, at NFL-holdene ikke ser ham som en featured runningback.

7) Jaelon Darden, WR, North Texas (Nr. 74 på mit board)
Jeg er stor fan af Jaelon Darden, som, jeg tror, kan blive et klassisk dag 3-steal. Han kommer fra en lidt mindre skole, men han er lynhurtig og shifty, hvilket gør ham giftig med bolden i hænderne. Jeg tror, han kan gøre en masse skade som slotreceiver.

8) Marvin Wilson, DT, Florida State (Nr. 78 på mit board)
Marvin Wilson var blændende i 2019, men havde en dårlig 2020-sæson. Det er tydeligt, at NFL-holdene er blevet skræmt af 2020-sæsonen, hvor han også døjede med nogle knæskader. Det er muligt, at det er disse knæskader, der bekymrer holdene.

9) Quincy Roche, EDGE, Miami (Nr. 82 på mit board)
Der er stadig nogle habile pass rushere tilbage, og jeg har Quincy Roche øverst. Han har fin eksplosivitet og ret pæn teknik. Hans størrelse og styrke mod løbet er problemet, og det gør jo, at han måske mest er en spiller mod kastet.

10) Tyree Gillespie, S, Missouri (Nr. 86 på mit board)
Jeg elsker den værktøjskasse, som Gillespie kommer med. Han har god fart, god styrke og tackler habilt. Jeg tror, han kan blive en fin starter, hvis han bliver lidt mere moden i den mentale side af spillet.

11) Cameron McGrone, LB, Michigan (Nr. 90 på mit board)
McGrone er et klassisk wild card. Han er atletisk og solid mod løbet, men hans spilforståelse og spil mod kastet er noget rod. Hvis man kan få sat skik på ham, kan han blive en strålende linebacker. Ellers er han hurtigt ude af ligaen. Mon ikke, der snart er nogle, der tager chancen.

12) Rashad Weaver, EDGE, Pittsburgh (Nr. 92 på mit board)
Jeg er faktisk lidt overrasket over, at Weaver ikke er valgt endnu. Han er stor, var ret produktiv i college og tested udmærket til sin pro day. Han er ikke så eksplosiv, men NFL plejer godt at kunne lide hans typer.

13) Larry Borom, OT/OG, Missouri (Nr. 94 på mit board)
Der er intet overraskende over, at Borom ikke er valgt. De fleste ser ham som et femte- eller sjetterundevalg. Det er bare mig, som er rigtig glad for ham og ser ham som et steal her på tredjedagen.

14) Trey Smith, OG, Tennessee (Nr. 97 på mit board)
Der er måske nogle skadesting, som får Smith til at falde lidt, fordi hans type plejer at være en klassisk NFL-type. Han er stor, stærk og eksplosiv. Personligt synes jeg dog også, at hans teknik er ret ringe, så måske NFL bare er enige i, at hans tape er middelmådigt.

15) Bobby Brown, DT, Texas A&M (Nr. 98 på mit board)
Sidste mand på denne liste bliver store Bobby Brown. Hans tape var mest godt i glimt, og man savnede energi og stabilitet. Han er dog en virkelig god atlet for en stor mand at være, og han kommer med betydelig upside. Jeg forventer ham helt sikkert her i fjerde runde.