Ohio States defensive kæmpetalent, Chase Young, har valgt ikke at deltage i øvelserne til dette års combine, der for alvor begynder natten til fredag.

Young, der af flere eksperter vurderes til at være det største talent i årets draft, vil ikke være at finde i tights på Lucas Oil Stadium. I stedet bliver det “kun” til lægetjek og de personlige interviews for den eksplosive end. Det melder NFL Networks insider, Ian Rapoport.

Det finder sted i Ohio

I stedet vil Young angiveligt udføre positionsspecifikke øvelser til Ohio States pro day til foråret. Den dag vil unægteligt have besøg fra samtlige af NFLs mandskaber, da OSU har været en regulær talentmaskine over de seneste mange år, hvor de har spyttet defensive stjerner ud med stor regelmæssighed.

Det skal siges, at med den film, som Young fik skabt sig i sin tid hos OSU, er det usandsynligt, at fraværet fra øvelserne får en konsekvens for ham. Dertil er han simpelthen for talentfuld.

Hvis talentspejderne alligevel skulle have lyst til at se nogle tal fra Young, kan de passende genbesøge denne video af en 16-årig Young.

Draften finder i år sted fra den 23-25 april i Raiders nye hjemby, Las Vegas.