Tre dage efter han missede en 48-yarder fyrede Lions kicker Ryan Santoso og har hentet en ny.

Det var nærmest harakiri for åben skærm. Kicker Ryan Santoso med de japanske aner brændte et 48 yard field goal i overtime mod Pittsburgh Steelers, der kunne have givet Lions deres første i år.

Og ikke bare brændte han. Nej, Santoso sparkede for kort. Fra 48. For kort… Derfor gjorde Lions kort proces og gik omgående på udkig efter en kicker.

Efter en prøvetræning, hvor Lions havde flere kickere på besøg, faldt valget på Riley Patterson, der opholdt sig på New England Patriots practice squad.

Patterson spillede sin college-football hos Memphis og blev ikke valgt af noge klub i årets NFL draft. Han skrev i første omgang under på en kontrakt med Minnesota Vikings, inden han fik en ikke nærmere defineret skade, der sendte ham på injured reserve listen.

Efter Vikings valgte Greg Joseph som deres kicker for 2021-sæsonen blev Patterson fritstillet, og skrev i stedet under med Patriots i sidste måned, men har ikke været på banen for dem.

Nu får han så chancen for at spille i en NFL-kamp, når Lions på søndag skal til Cleveland. Og det bliver i farver han kender for Memphis spiller i præcis samme farver som Lions. Hvid og blå og med hel grå som alternative uniformer

I fire sæsoner for Memphis ramte Patterson på 64 af sine 83 field goal-forsøg, med en personlig rekord på 56 yards. Han havde sin bedste sæson i 2019, hvor han opnåede flere udmærkelser efter han scorede på 23 ud af sine 25 field goal-forsøg.