Detroit Lions holder på en af deres store profiler.

Taylor Decker har været en dygtig venstre tackle, siden Lions valgte ham i første runde af NFL-draften i 2016, og holdet for Detroit får også glæde af ham i de kommende mange år.

Kort før sæsonstart er parterne blevet enige om en ny kontrakt, der sikrer, at han også skal passe på Matt Stafford i de kommende år. Det oplyser Deckers agent, AMDG Sports, på Twitter, hvor de skriver, at der er tale om en seksårig aftale til 87,5 millioner dollar med 37,5 millioner dollar garanteret.

Decker havde dog stadig et år tilbage af sin rookieaftale, mens det sidste år ifølge Ian Rapoport fra NFL Network vil være “voidable” og ikke vil være gyldigt. Det er blot med for at få tallene til at stemme overens.

I alt er der altså tale om en fireårig forlængelse til 60 millioner, der vil holde ham hos Lions til og med 2024-sæsonen.

Ifølge Spotracs oversigt bliver Taylor Decker dermed den ottendebedst betalte venstre tackle i NFL.

Taylor Decker, der er 27 år, har spillet 55 kampe for Lions i sin karriere hidtil. Mens hans primære opgave er at beskytte Matt Stafford, har han faktisk også grebet et enkelt touchdown. Det kom på hans hidtil eneste grebne bold.