Den vævre og dynamiske running back vil have en større rolle i Lions’ offensiv i 2018.

Ameer Abdullah blev draftet i 2015 af Detroit Lions, og siden er det blevet til 1.652 totale yards. I college var Abdullah en stjerne hos Nebraska Cornhuskers, og den 24-årige running back kæmper for at transformere fordums status og styrke til NFL.

I et interview via MLive.com har Abdullah senest luftet sin utilfredshed omkring sin rolle hos Detroit Lions, og signalet er slående klart: Abdullah vil have bolden noget mere:

– Det har været en frustrerende tid, og frustrationen forstærkes kun af, at jeg kommer fra Nebraska, hvor jeg var første mand på holdkortet. Jeg vidste, at jeg ville få bolden minimum 20 gange pr. kamp. Derfor bliver jeg frustreret, når jeg ikke får nok meningsfulde berøringer her, for jeg finder aldrig en rytme, siger Ameer Abdullah blandt andet.

Mens Detroit Lions har skiftet cheftræner fra Jim Caldwell til Matt Patricia, har holdet valgt at fortsætte med Jim Bob Cooter som offensiv koordinator, hvilket taler for en fortsættelse af sidste års offensive strategi. Ydermere har Lions i 2018 skrevet kontrakt med LeGarrette Blount og hentet Kerryon Johnson i anden runde af den netop overståede draft.

Derfor lader det til at være Ameer Abdullahs eget ansvar at overbevise trænerne om sit værd, så han kan få flere af de chancer, han savner.