Ja’Wuan James er blevet skadet.

Ja’Wuan James skiftede til Denver Broncos i free agency for lidt over to år siden på en enorm kontrakt, men klubben har ikke fået meget ud af den signing hidtil.

I sin første sæson i Denver spillede Ja’Wuan James kun tre kampe, og i 2020 sad han helt over, da han valgte ikke at spille på grund af coronavirus. Og nu er der endnu mere dårligt nyt for James og Broncos.

Den højre tackle har således revet sin akillessene over tirsdag, skriver ESPN. Det betyder, at han sandsynligvis misser hele 2021 også.

Og for Ja’Wuan James er der en anden uheldig ting ved skaden: Han kan nemlig miste sin løn på godt 9,85 millioner dollar for 2021 på grund af skaden. Den 28-årige tackle trænede nemlig ikke på Denver Broncos’ anlæg, men i privat regi, og af den grund kan det klassificeres som en “non-football injury”. Det betyder også, at Broncos ikke er forpligtede til at betale ham hans løn på 9,85 millioner dollar, skriver ESPN.

Med skaden ser det ud til, at Broncos må sætte deres lid til Calvin Anderson på højre tackle. Medmindre de altså henter en ny mand til posten.