Denver Broncos cornerback Chris Harris Jr. vil teste det åbne marked, når hans kontrakt udløber.

I et radioshow mandag fortalte den respekterede cornerback, at han ikke har hørt fra Denver Broncos omkring forlængelsen af sin nuværende kontrakt.

Den 30-årige Harris udtrykte også sin overbevisning om, at han for første gang i karrieren skal til at skifte klub.

Han lod dog en dør stå på klem, eller rettere pivåben for Broncos, da han sluttede interviewet med at sige: “Hvis Broncos vil have mig tilbage, så kommer jeg tilbage.”

Dermed sendte han en klar besked til John Elway og resten af ledelsen i Broncos, om at få fingeren ud og få gang i kontraktforhandlingerne, inden det nye NFL-år officielt begynder d. 18. marts.

– Jeg har arbejdet en vis del ud af bukserne i ni år. Jeg gav byen alt, hvad jeg havde i mig. For pokker, nu er det tid til at se, hvad andre synes om mig, sagde Chris Harris Jr. i radioshowet.

Chris Harris bliver stadig betragtet som en af de bedste cornerbacks i ligaen, og hans evne til både at være mand-til-mand shutdown corner og indgå i zone-systemer, gør ham mege værdifuld.

Hans fødselsdato begynder dog a blive en udfordring, da han fylder 31, inden næste sæson, og det traditionelt er svært for ældre cornerbacks at bevare de atletiske evner, som positionen kræver.

Chris Harris Jr. vandt Super Bowl 50 med Broncos, han er valgt til Pro Bowl fire gange, og var all All-Pro i 2016 (en af de to bedste cornerbacks i NFL), og han var på årets rookiehold i 2011.

Han har lavet 20 interceptions i karrieren, fremtvunget seks fumbles og scoret fire touchdowns.