Tirsdag valgte Houston Texans at aktivere Hjalte Froholdt til 53-mands-truppen, nu venter den næste udfordring.

Det kom som lidt af et chok, da New England Patriots forrige lørdag fritstillede Hjalte Froholdt efter blot halvandet år i klubben.

Der gik dog ikke længe, før den danske lineman fik en ny arbejdsgiver.

Houston Texans lagde billet ind på den 24-årige dansker, og fik ham tildelt 48 timer senere fra den såkaldte waiver wire.

Nu er 2020 jo ikke et normalt år, så inden Hjalte officielt kunne blive en del af Texans-truppen, skulle han gennem fem dages Corona-karantæne. Det skal alle, der skifter klub i løbet af sæsonen.

Mandag var den karantæne overstået og tirsdag gjorde Texans det så offcielt, at danskeren har fået ny klub, da de aktiverede ham til klubbens 53-mands trup.

Nu kommer den næste udfordring så for danskeren. Eller flere udfordringer.

For det første skal han spille sig til en fast plads i truppen. Han er stadig på sin rookie-kontrakt og New England Patriots har betalt størstedelen af pengesummen, så han er forholdsvis billig for Texans at beholde.

For det andet skal han gerne hurtigst muligt udtages til den 48-mands trup, som Texans må stille med på kampdage.

For det tredje skal han hurtigst muligt på banen. Hos Patriots fik han ganske få plays på den offensive linje, men var ellers begrænset til spil på special teams og næsten udelukkende på extra point og field goals. Hos Texans vil det være dejligt at se ham få flere spil på den offensive linje.

Og for det fjerde skal han gerne udvikle sig i et hurtigere tempo, end han gjorde hos Patriots, så han også er NFL-spiller, når vi skriver 2021, 2022 og for den sags skyld bevæger os længere ud i hans NFL-fremtid. Han skal meget gerne kæmpe med om en starterplads allerede næste sæson.

Texans spiller mod divisionsrivalen Indianapolis Colts på søndag. Måske ser vi allerede vores danske NFL-spiller på banen der.