Det var ikke længe, at den danske NFL-spiller var arbejdsløs.

“Hjalte Froholdt er fortid hos Cleveland Browns.”, sådan skrev vi for en uge siden, men nu er den 25-årige dansker tilbage i folden hos Browns.

Det bliver dog foreløbig kun på klubbens practice squad, hvilket betyder at han ikke er en del af den officielle trup, men er tilknyttet holdet som en slags reserverspiller, der kan forfremmes til truppen på ugentlig basis.

Det gik lidt frem og tilbage og for danskeren, fordi Browns først fritstillede ham, da offensive lineman Jack Conklin kom tilbage fra skade, men nu har hentet ham tilbage, fordi selv samme Conklin blev skadet i sin første kamp i søndags.

I sin første tid med Browns nåede Hjalte Froholdt at spille med i fire kampe, hvor han fik 12 plays på special teams, men ikke fik reel debut på angrebet. 

Hjalte Froholdt blev draftet i fjerde runde af Patriots i 2017, hvor denne video med ham gik viralt. Efter halvandet skadesplaget år i klubben blev han fristillet, og skrev i stedet under med Houston Texans, der også var tættere på hjemmet i Arizona.

Hos Texans var Hjalte på klubbens practice squad, og der hentede Browns ham fra, hvilket betød at han automatisk blev forfremmet til den aktive trup.

Nu er han igen på practice squad, denne gang i Cleveland, og skal forsøge at tilkæmpe sig en fast plads på holdet.

Der er dog en økonomisk bet ved at gå fra truppen til practice squad.

Hans løn hos Browns lå før på 51.100 dollars om ugen eller ca. 328.000 kr., mens han nu må tage til takke med 9.200 dollars om ugen eller små 60.000 kr.

2 KOMMENTARER

 1. Browns har sat 6 roster spillere på covid listen inkl 3 fra OL.
  G Drew Forbes
  TE Austin Hooper
  WR Jarvis Landry
  DE Takkarist McKinley
  G Wyatt Teller
  T Jedrick Wills

  Froholdt får nok ikke meget større mulighed for ikke bare en plads på Roster (igen), og tilmed en mulig startende rolle på offense, skulle man mene.

 2. G Drew Forbes Var dog i forvejen på IR, men 2 startende OL spillere skal erstattes. Ville være underligt, hvis ikke Froholdt som minimum fik en plads i den aktive roster til den næste kamp.

Comments are closed.