NFL-danskeren skal igen på klubjagt.

Hjalte Froholdt er fortid hos Cleveland Browns. 

Holdet har således valgt at fritstille NFL-danskeren, efter at de har haft mulighed for at hente tackle Jack Conklin tilbage fra skadeslisten. 

Det melder flere journalister, heriblandt Aaron Wilson og Camryn Justice. 

Hjalte Froholdt nåede at spille 12 snaps fordelt på fire kampe for Browns, men han nåede aldrig at få reel debut på angrebet. 

Spørgsmålet er nu, hvad danskeren med en fortid hos Patriots og Texans nu skal. Han kan havne på et andet hold eller på et holds practice squad. 

Hjalte Froholdt blev draftet i fjerde runde af Patriots i 2017, hvor denne video med ham gik viralt. Efter halvandet skadesplaget år i klubben blev han fristillet, og skrev i stedet under med Houston Texans, der også var tættere på hjemmet i Arizona.

Texans fritstillede ham i begyndelsen af sæsonen, men Browns var hurtige og hentede danskeren til klubben. Nu er han desværre i Cleveland også, og skal dermed på jagt efter sin fjerde klub nu.

2 KOMMENTARER

  1. Med tackle Jack Conklin ude for sæsonen, som Froholdt blev waived for, for at give plads til ham i Browns roster, så ville det være oplagt, at Cleveland hentede Froholdt tilbage, da de nok skal have en erstatning for ham nu igen.

Comments are closed.