En lokal Denver Broncos-insider forventer, at Andreas Knappe kan få en plads på Broncos’ practice squad i år, men vil ikke udelukke, at han kan ende på holdet som reserve.

Da NFL-draften løb af stablen for knap en måned siden, valgte Denver Broncos ikke at drafte en offensiv tackle, og de ventede helt indtil sjette runde, inden de valgte en offensiv linjemand.

Det på trods af at deres formodede højre tackle, Jared Veldheer, kun har ét år tilbage på kontrakten, og at der ikke er en oplagt afløser på holdkortet. Det kan imidlertid øge danske Andreas Knappes chancer for at komme på holdet, og det fik også Claus Elming til at kåre danskeren til en af draftens vindere.

Gul klud har været i kontakt med den amerikanske Broncos-insider Mike Klis, der skriver for det lokale medie 9news.com for at spørge ind til Knappes chancer for at nå holdet. Og han understreger, at de færreste hold er tilfredse med deres offensive tackles, hvorfor de altid er på udkig efter nye.

– Ingen NFL-hold er tilfredse med deres offensiv tackle-gruppe. De fleste hold har én god tackle. Nogle har to. Jeg tror ikke, at der er et hold, der har tre, svarer Klis.

Practice squad?

Det gælder også for Broncos, hvor flere spillere skal kæmpe om at blive reserve til de to startere, Garrett Bolles og Veldheer, i offseason. Men selv om Knappe er én af de spillere, virker det mest sandsynligt, at han ender på Broncos’ practice squad.

– De (Broncos, red.) kigger nærmere på Knappe i denne offseason. Trænerne ser også video fra forårstræningerne. Han var på Washingtons og Indianapolis’ practice squad sidste sæson, så jeg hælder mod, at han ender på Denvers practice squad i år, skriver Klis, der dog holder døren på klem for Knappe:

– Men der er konkurrence om at blive backup på offensive tackle-positionerne.

Knappe, der tidligere har haft korte ophold hos Atlanta Falcons, Washington Redskins og Indianapolis Colts, skal blandt andet kæmpe med Cyrus Kouandjio, Elijah Wilkinson og Billy Turner om den såkaldte swing tackle-rolle.