Det 15-årige Triangle Razorbacks-talent Magnus Møller er blevet tilbudt et fuldt betalt collegeophold, skriver DAFF.

Foto: DAFF.

Andreas Knappe er på kontrakt hos Denver Broncos. Phillip Andersen er på kontrakt hos Tampa Bay Buccaneers. Og Hjalte Froholdt er i gang med forberedelserne til NFL-draften 2019.

Det går godt for danske football-spillere, og der er også gang i talentudviklingen hjemme i den danske andedam.

I Triangle Razorbacks render den kun 15-årige Magnus Møller nemlig rundt og imponerer, og han ser ud til at blive en af de næste danskere, der tager turen over Atlanten.

Faktisk har han trods sin unge alder og det faktum, at der er tre år, til han skal i college, allerede fået tilbudt et såkaldt full-ride scholarship, der indebærer en fuldt betalt universitetsuddannelse. Det er Division I-colleget Towson University i Maryland, der er tale om, skriver DAFF på sin hjemmeside.

Og det glæder selvsagt den unge dansker, der måler 204 centimeter i højden.

– Jeg er virkelig glad for denne unikke mulighed. Der er meget arbejde bag, regelmæssig træning på og udenfor banen er en stor del af det. Mine trænere siger, at der skal mindst lige så meget arbejde i skole-delen. De næste tre år kommer med sikkerhed til at være hårdere end de sidste, fortæller Møller til DAFF’s hjemmeside.

Som sagt er der dog tre år til den Møller skal i college, og Razorbacks’ sportschef, Lars Carlsen, forventer, at Towson University blot er det første af mange colleges til at tilbyde et scholarship. Det fortæller han til DAFF.

Towson University har tidligere udviklet NFL-spillere som New Orleans Saints’ offensive linjemand Jermon Bushrod og Baltimore Ravens’ runningback Terrance West.

Magnus Møller var i Go’ aften Danmark mandag den 25. januar. 

1 KOMMENTAR

Comments are closed.