Selv om han har leveret flot spil for Cowboys, så er det endnu ikke blevet til en ny aftale til Dak Prescott, men det fortjener han ifølge Michael Irvin.

Som det ser ud nu, så kommer Cowboys’ dygtige quarterback Dak Prescott til at spille den kommende sæson under franchise tagget, men Cowboys-legenden Michael Irvin mener, at Prescott har gjort alt for at fortjene en forlængelse:

“Dak har gjort det hele og han har vundet. Han har vundet en masse kampe i sine første fire år. Så at sige, at han ikke fortjener pengene er ikke korrekt. Han fortjener pengene. Det er markedsprisen og han er en startende, vindende quarterback i NFL.”

Den 26-årige quarterback var oprindeligt et fjerderundevalg i 2016, men efter en skade til Tony Romo overtog Dak og har siden da været med til at sikre Cowboys 40 sejre ud af 64 mulige i grundspillet. Kampen om kompensation har været længe i gang, og selv om Dallas angiveligt har tilbudt Prescott flere penge end både Goff og Wentz fik for nyligt, så er parterne altså ikke nået til enighed.

Det mest kritiske punkt i forhandlingerne indtil nu handler ifølge journalister omkring holdet om kontraktens længde. Cowboys vil have Prescott til at binde sig i fem år, mens quarterbacken blot ønsker en kontrakt på fire år.

Michael Irvin mener dog, at det blot er et spørgsmål om tid. Det er ren business ifølge receiveren, der tror på, at aftalen vil falde på plads og gøre Dak til ligaens bedst betalte quarterback i sidste øjeblik –  i hvert fald indtil Mahomes forlænger.

Dallas har indtil den 15. juli til at nå til enighed med deres quarterback, ellers spiller han på franchise tagget og kommer til at tjene 31,4 millioner dollars på en enkelt sæson. Dette mener Irvin også er fuldt fortjent. Klub-koryfæet var fyldt med rosende ord om quarterbacken:

“Dak har ikke bare været god, men perfekt. Ikke nødvendigvis når det kommer til sejre og nederlag, men jeg mener den person, han har været.” fortæller Irvin til Dallas Morning News og fortsætter:

“Han er den type, hvor du siger ‘yeah, vi ramte plet med ham, vi fik ham i fjerde runde’, så du stjal fire år fra ham, så hvad end han får, det fortjener han, for du skylder ham stadig renter’”

Prescott tjente godt fem millioner dollars i alt i sine første fire år som starter for Cowboys.