Kellen Moore har valgt at forlænge sin aftale med Dallas Cowboys trods tilnærmelser fra college-rækkerne.

Efter flere ugers tovtrækkeri lykkedes det for Dallas Cowboys’ sportslige ledelse at overbevise holdets offensive koordinator Kellen Moore om en kontraktforlængelse. I skrivende stund har parterne ikke offentliggjort kontraktforlængelsens værdi og længde, men flere troværdige journalister melder om en lukrativ og treårig forlængelse.

Det er ingen hemmelighed, at Kellen Moore er et varmt navn i college-rækkerne. Senest har Boise State holdt jobsamtale med Moore om cheftrænerstillingen, der blev åben efter, at Bryan Harsin skiftede til Auburn.

Med kontraktforlængelsen kan Kellen Moore se frem til at fortsætte sit arbejde med at genrejse Dallas Cowboys i tæt samarbejde med Mike McCarthy:

– Jeg er glad for at blive i Dallas – og jeg kommer selvsagt ikke til at forfølge jobbet hos Boise State. Jeg vil altid følge og heppe på Boise State, og en skønne dag bliver jeg måske en del af deres setup. Vi er ved at bygge noget specielt i Dallas og jeg er taknemmelig for den tillid, som Jones-familien og Mike McCarthy har givet mig, udtalte Kellen Moore i en officiel pressemeddelelse.

Dallas Cowboys’ sæson er ikke afgjort inden syttende spillerunde. I kan læse mere om, hvordan Cowboys og Kellen Moore kan hjemtage divisionstitlen og således avancere til slutspillet her på Gul Klud.