Jerry Jones tager Dallas Cowboys’ neglebidende Thanksgiving-nederlag med oprejst pande.

Dallas Cowboys (7-4) tabte i går aftes (25.11.21, red.) med 36-33 til Las Vegas Raiders efter forlænget spilletid. Det var Cowboys’ tredje nederlag i de seneste fire kampe, hvortil “America’s Team” efterhånden bliver pustet i nakken af Philadelphia Eagles (5-6) i NFC East.

Læs også: Raiders vinder over Cowboys efter forlænget spilletid

Men holdets ejer Jerry Jones tager nederlaget og det seneste formdyk med oprejst pande:

– Vi (Dallas Cowboys, red.) må videre i teksten. Det er ikke Jordens undergang – og jeg er tryg ved, at vi får en række profiler tilbage fra skade til de kommende kampe. Vi er nødt til at tage en dyb vejtrækning, og så er jeg sikker på, at vi får vendt skuden, udtalte Jerry Jones i kølvandet på Thanksgiving-nederlaget.

De tilbagevendende spillere, som Jerry Jones refererer til, er bl.a. DeMarcus Lawrence, Amari Cooper, Randy Gregory og CeeDee Lamb. Tyron Smith gjorde også comeback i gårsdagens nederlag som dørmand på Cowboys’ offensive linje efter at have misset de seneste tre kampe.

Læs også: Bills knuser Saints på Thanksgiving

Dallas Cowboys skal i aktion igen på torsdag d. 2. december, hvor de møder New Orleans Saints (5-6), der fik klø af Buffalo Bills i nattens Thanksgiving-kamp.