De dårlige nyheder fortsætter hos Baltimore Ravens, holdets største stjerne er den seneste, der er blevet ramt af virusudbruddet i klubben.

Lamar Jackson, sidste sæsons mest værdifulde spiller i NFL, kommer ikke i kamp for sit hold i denne uge, superstjernen er den seneste Baltimore Raven, der er blevet ramt af COVID. Det kan betyde en pause på en uge eller to til stjernen. Derudover bringer nyheden også opgøret mod Steelers i fare.

NFL Networks Ian Rapoport breakede historien om smitten til Jackson på Twitter. 

Baltimore Ravens skulle have mødt divisionsrivalerne Pittsburgh Steelers i et brag af en Thanskgiving-kamp torsdag d. 26 november, men kampen blev flyttet til søndag grundet et signifikant smitteudbrud af COVID-19 i Baltimore-klubben. De kedelige nyheder begyndte tidligere på ugen, hvor holdets runningbacks JK Dobbins og Mark Ingram blev testet positive for sygdommen.

Efterfølgende blev profiler som Calais Campbell blevet testet positive, men nu er den største brik af dem alle faldet, nemlig stjernequarterbacken Lamar Jackson.

Det er kedelige nyheder for Baltimore, der har haft en skuffende sæson og blot vundet seks af ti kampe. De har langt fra lignet det hold, som mange forventede de ville efter en fremragende sæson i fjor. Det betyder, at holdet i øjeblikket kæmper for at komme i slutspillet, og da divisionsrivalerne Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns har flere sejre end Ravens, så kan de ikke undvære Jackson i en uge eller to trods et nemt kampprogram efter Steelers-kampen.

Idet Trace McSorley også er ramt, så tyder alt på, at Robert Griffin III kommer til at starte den næste kamp, som Ravens skal spille.

Baltimore har straffet holdets styrketræner, da han ifølge flere kilder er mødt op på arbejde med COVID-symptomer og ikke brugt værnemidler. Det kan være kilden til den smitteopblussen holdet har været ude for. Ifølge ESPNs Ravens-journalist, Jamison Hensley, mener holdet, at Lamar blev smittet i nederlaget til Titans.

Baltimores vigtige kamp mod Steelers blev flyttet til søndag, men også den kan være i fare. Adam Schefter, den pålidelige reporter fra EPSN, skriver på Twitter, at cheftræner John Harbaugh har meddelt holdet, at de tidligst på mandag kan mødes i klubbens faciliteter. Holdet vil holde spillerne væk for deres egen sikkerhed. Corona har endnu engang sat sit kedelig præg på denne NFL-sæson.