Philadelphia Eagles meddeler, at cheftræner Doug Pederson har corona-virus. Efter omstændighederne har Pederson det godt.

Philadelphia Eagles-cheftræner Doug Pederson er blevet testet positiv for COVID-19. Det oplyser klubben.

“Vi har her til aften fået bekræftelse på, at cheftræner Doug Pederson har testet positiv for COVID-19. Pederson har ingen symptomer og har det godt. Han er i øjeblikkeligt i hjemme-karantæne og i dialog med holdets sundhedsstab,” lyder det fra Eagles.

52-årige Pederson overbragte nyheden til sit hold på et uplanlagt møde søndag. Det gjorde han efter at være blevet testet positiv i to test.

Læs også: Matthew Stafford på corona-skadesliste

Quarterback-træner og koordinator for kastespillet, Press Taylor, er også blevet sendt hjem fra Eagles’ faciliteter, da han har været i tæt kontakt med Pederson, skriver ESPN. Taylor er indtil videre blevet testet negativ for corona-virus.

Philadelphia Eagles meddeler, at “ethvert individ i nær kontakt med Pederson på vores faciliteter har fået besked om dette og vil fortsætte med daglig testning og at overholde alle protokoller, før de returnerer til vores faciliteter.”

Læs også: Overblikket: De sidder udenfor i 2020

Doug Pederson har tilsyneladende fået virussen uden for klubbens træningskompleks. Han skal have flere negativ test, før han kan vende tilbage til Eagles’ klubfaciliteter. Han vil dog fortsætte med at stå i spidsen for holdet virtuelt i det omfang, han er i stand til det. Runningback- og assistenttræner Duce Staley overtager den daglige ledelse af holdet, mens Pederson er hjemme.