En vanvittig weekend i College Football er forbi, og kampene skiftedes til at forkæle med vilde touchdowns og afgørende stop i forsvaret. Her er der ingen analyser, blot en gennemgang af de mest vanvittige ting, der løb over skærmen i løbet af runden. Den direkte kilde til højdepunkterne i realtid er som altid på ESPN Player, der kan tilgås her.

Vi starter med et spil fra den mest omtalte kamp i weekenden, netop da Texas A&M chokerede og slog Alabama. Hvis man skal vinde over Nick Sabans tropper, så kræver det, at de svære ting lykkes. Devon Achane returnerede en bold for 76 yards, og det får man sjældent lov til mod Alabama.

Apropos at få lov til ting, som man ikke burde, så se det her løb fra Cameron Rising. Utah tog til USC som underdogs, men de endte med at uddele tæsk i sidste ende. Stærkt medvirkende til den uddeling af bank var løbet fra Rising, der bare nægtede at lade sig gå ned.

Alabamas special teams er stærke, og det viste de også på et blokeret punt mod Texas A&M. De var allerede bagud 24-10 på daværende tidspunkt i kampen, så det store spil kom på et vigtigt tidspunkt.

Endnu mere fra Texas A&M’s store sejr. Det er egentlig ikke et stort spil, for en kicker skal altid ramme fra så tæt hold, men presset på Seth Small var alligevel uendeligt stort. I klippet ses familiens reaktion på kickerens succesfulde forsøg, der sendte stadion i ekstase.

Kentucky fortsatte med at imponere, da de tæskede LSU på hjemmebane. LSU scorede ikke nok point til at følge med, men de leverede alligevel et vanvittigt touchdown takket være Malik Nabers. Han springer umenneskeligt højt, inden han plukker bolden ned trods tæt kontakt med en forsvarsspiller.

Kentuckys offensiv skal også krediteres for deres flotte kamp, og der var flere højdepunkter at tage fat på. Jeg har dog valgt et løb fra Will Levis, der på spillet ligner mere en running back end quarterback. Så er det tilladt at flexe med musklerne efterfølgende!

Matt Corral er stærk, og han trækker sig bestemt ikke i tacklingerne. Er det ellers ikke det, som man netop skal, når man er quarterback? Det blæser han på, og det er også tydeligt, at han ikke er bange for linebackere.

I en tæt kamp mellem Virginia Tech og Notre Dame fik Hokies scoret et flot touchdown i slutningen af opgøret. Udover at have et virkelig fedt navn, så scorede quarterback Braxton Burmeister på flotteste vis, da han ændrede et kastespil til et løbe-touchdown. Notre Dame har et stærkt forsvar, og det er ikke hvem som helst, der kan få dem til at se dårlige ud.

På vej ind i kampens sidste quarter lignede det en sikker sejr til Louisville, men Virginia ville det anderledes. Spillet i sig selv er ikke det fedeste, men det var en flot afslutning på et comeback.

Florida State har været en af sæsonens helt store skuffelser, men de fik endelig lidt stolthed tilbage efter de tæskede North Carolina på udebane. Det var særligt takket være Jordan Travis, der udstillede en skrøbelig secondary flere gange i kampen.

Hvis man vil se flot offensiv football, så er det ikke Iowas kampe man skal slå om på. Deres egen offensiv er tam, og der kommer intet forbi forsvaret. Der var dog alligevel et offensivt spil fra Iowa, som er værd at tage med.

Defensiven fortjener også ros, og selvom vi er vant til det, så leverede de bare et hav af interceptions og stop igen. Deres fjerde (!) i kampen tog gassen ud af Penn State-ballonen, så de kunne køre sejren hjem til sidst.

Tar Heels fik stryg, men Sam Howell fortsætter med at vise prøver på sine færdigheder. Det er en stor fordel for ham, at man har så hurtig en receiver som Josh Downs, der på fart alene skaber separation fra forsvarsspillerne.

Michigan State nyder stor succes, hvem havde set den komme? Det hjælper en hel del, når man har Kenneth Walker III. Selv efter kontakt fortsætter han med at løbe, og det gør han bedst af alle.

Dagens catch? Mike Sainristil måtte ud i fuld længde for at hive denne her aflevering ind, og den fortjener efter min mening førstepladsen på ugens catch-liste (hvis der er noget, der hedder det).

Næste på listen er et millimeterpræcist kast fra Todd Centeio, der finder wide receiver McCulloch, som næsten ikke engang behøvede at se sig tilbage efter bolden. Det er næsten nemt at være receiver, hvis boldene lander så præcist!

En mand som stort set hver uge gør sig bemærket med store spil er Drake London. I weekenden sprang han let og elegant over en forsvarsspiller, og så var han ellers i endzone uden at forsvaret kunne røre ham.

Hvordan i alverden griber han den her? Boise State overraskede, da de slog favoritterne fra BYU i weekenden. Det kan de blandt andet takke det her catch for i kampens slutning!

Man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal have det hele med på ugens vildeste sekvens. Et (fejlslagent?) trickplay blev NÆSTEN konverteret til et touchdown, men i stedet for bliver der fumblet på stregen, og så returnerer forsvaret efterfølgende bolden til et touchdown. Helt vanvittigt.

Mon Malik Willis tager danselektioner ved siden af football? Han danser i hvert fald rundt om forsvarsspillerne, som næsten får hevet ham i græsset. Det burde ikke kunne lade sig gøre, at han til sidst finder en mand i endzone.

Mere Malik Willis! Det er så stærk en egenskab, hvis man som quarterback kan holde et spil i live. Og det er Willis altså god til, det beviser han yderligere i kampen mod Middle Tennessee.

Caleb Williams blev virkelig redningsmanden for Oklahoma, da de til sidst overkom Texas i Red River-kampen. Ikke mindst med den her fænomenale aflevering til Marvin Mims.

En af de helt store wide receivere i indeværende sæson er Treylon Burks, der to gange på 30 sekunder gør sig fortjent til at komme med. Han er et fysisk mismatch over for mange cornerbacks, og det bliver han ved med at udnytte.

Som quarterback for Ohio State i denne sæson har man det bedste receiver-korps at kaste til, det kan der ikke være tvivl om. Olave, Smith-Njigba og Wilson skiftes til at lave store spil, og her er det forbindelsen mellem Stroud og Wilson.

Den mest dominerende spiller i College lige nu er måske Bijan Robinson. Han er i hvert fald en af dem, som ser overlegen ud på banen. Man føler næsten, at Texas burde give ham bolden på alle spil. Se herunder, hvordan han sætter hele Oklahoma-forsvaret af.

Endnu mere fra Red River-opgøret, der næsten kunne fylde hele artiklen alene. Caleb Williams gjorde en afgørende forskel lige fra hans første boldberøring i kampen.

Vi slutter af med rundens helt store spiller: Xavier Worthy. Han var en konstant trussel, og det er i hvert fald ikke hans skyld, at Texas ikke vandt kampen. Som det første i kampen fløj han forbi hele Oklahoma-forsvaret, og det kan altså lade sig gøre, når man er så vanvittigt hurtig og atletisk.