Claus Elming og Jimmy Bøjgaard er tilbage som kommentatorpar på dansk tv, når de største college football kampe skal afvikles omkring nytår.

Se morgendagens NFL-stjerner tørne ud, når de største kampe i college football for første gang nogensinde transmitteres på dansk tv.

-Det bliver vildt fedt. Endelig får de danske football-fans mulighed for at stifte bekendtskab med college football, og samtidig se nogle af fremtidens NFL-stjerner, siger Claus Elming.

College football er en helt unik størrelse i amerikansk kultur, fordi den er en af de mest populære sportsgrene på tv, selvom det er en ungdomssport. Spillerne får ikke løn, men bliver i stedet belønnet med en gratis uddannelse.

Grundsæsonen er forbi og vi er nået til slutfasen, også kendt som bowl season, hvor forskellige gode hold bliver inviteret til at spille nogle storkampe.

Du kan i år følge slutspillet og de største bowlkampe på TV2 Sport, når Elming og Bøjgaard er tilbage foran skærmen for at guide dig igennem det amerikanske sportsfænomen.

-Vi sender tre kampe 1. nytårsdag. Det kunne jo godt blive en tradition og blive det nye skihop. Jimmy og jeg glæder os i hvert fald til at præsentere football igen sammen, og forhåbentlig med en masse seere derude, der har brug for en aften på sofaen med popcorn i skålen og ovalbold på tv.

College football på TV2 Sport 

Lørdag den 29. december

 • Peach Bowl: Florida Gators mod Michigan Wolverines, 18:00 (Elming og Bøjgaard)
 • Semifinale 1: Clemson Tigers mod Notre Dame Fighting Irish, 22:00 (Elming og Bøjgaard)

Søndag den 30. december

 • Semifinale 2: Oklahoma Sooners mod Alabama Crimson Tide, 02:00 (amerikanske kommentatorer)

Nytårsdag

 • Fiesta Bowl: LSU Tigers mod UCF Knights, 19:00 (Elming og Bøjgaard)
 • Rose Bowl: Washington Huskies mod Ohio St Buckeyes, 23:00 (Elming og Bøjgaard)

2. Nytårsdag

 • Sugar Bowl: Texas Longhorns mod Georgia Bulldogs, 02:45 (amerikanske kommentatorer)

Mandag den 7. januar

 • Finale: Semifinale 1 mod Semifinale 2, 02:00 (Elming og Bøjgaard)

4 KOMMENTARER

 1. Superfedt at I er tilbage med college football.

  Lige et spørgsmål til sendeplanen.
  Nytårsdag: Sugar Bowl: Texas Longhorns mod Georgia Bulldogs 02.45.
  Er det mellem 1 og 2 januar eller mellem 31 december og 1 januar?

 2. Det bliver fedt igen at se jer, har savnet de sjove tiltag i har lavet. Så jeg håber ikke at fraværet i disse år har ændret på kemien mellem jer 2. Konen derhjemme har også savnet jer, og det er lige før hun nægter at se NFL med mig, når det er de nuværende værter. Så jeres tilbagevenden giver måske endnu en football fan?

  Men et par ting jeg håber i kan svare på.
  Kan ikke se at i har en kamp med Hjalte Froholdt. Har dette bare ikke været muligt?

  Håber også i kan kaste lys over alle de bowls der spilles i college, for der er godt nok mange 🙂

 3. Er i tilbage med mere end de bowl games? Kunne være super fedt hvis vi også kunne få college bold på tv næste efterår. Håber inderligt, det ville være den bedste julegave en garvet football fan kunne ønske sig. 🙂

Comments are closed.