Syvende spillerunde af College Football er færdigspillet, og særligt ét resultat har skabt begejstring blandt fans. Tidlig spoiler, men der er særligt et hold i College, hvor folk fejrer de sjældne nederlag. Det kan du læse mere om herunder.

#1 Georgia Bulldogs 55, Vanderbilt 0

#2 Ohio State Buckeyes – spillede ikke

#3 Alabama Crimson Tide 49, #6 Tennessee Volunteers 52

Tennessee skal tages seriøst, efter de slog Alabama i denne her vanvittige kamp. En plads i top 3 har de i hvert fald gjort sig fortjent til. Bryce Young fra Alabama ved vi er god, og det beviste han med 455 yards og to touchdowns til følge. Hendon Hooker fra Tennessee er blomstret op for alvor i denne sæson, og i fleres øjne har han måske været den stærkeste quarterback i sæsonen indtil videre. Han bidrog med 385 yards og intet mindre end 5 touchdowns – en minimal ridse i lakken er en enkelt interception. Hos Volunteers markerede receiver Jalin Hyatt sig med en af de mest vanvittige kampe, som jeg har set fra en receiver. FEM touchdowns og 207 yards.. på kun seks afleveringer. Det er franchise-rekord.

I takt med at tiden løb ud scorede kicker Chase McGrath fra 40 yards, og så kunne Volunteers fejre slutningen på deres 15-nederlagsstime til Alabama. En del af de mere end 100.000 fremmødte fans stormede banen for at tage del i fejringen. Fyrværkeriet fløj, og målstolperne blev som forventet i tilfælde af sejr revet ned og “stjålet” af fans. Et hårdt nederlag for Alabama og en stor sejr for alle andre fristes man til at sige.

#4 Clemson Tigers 34, Florida State Seminoles 28

Egentlig går Clemson lidt under radaren hvad angår forsider og omtale, men programmet ser stabilt ud i denne sæson. De er 7-0 nu, og de har taget pæne sejre over NC State, Wake Forest og nu Florida State. Det er ingen mastodonter, men det sætter dem godt op i divisionen. Der venter et skæbnesvangert opgør mod ligeledes ubesejrede Syracuse fra samme division, der vil betyde en hel del. Clemson har hjemmebanefordelen og vil afgjort være favoritter, men arbejdet skal også leveres først. Det er slet ikke usandsynligt, at de går ubesejret igennem, og så er Tigers måske hurtigt tilbage i det fine College-selskab.

#5 Michigan Wolverines 41, #10 Penn State Nittany Lions 17

De to hold fulgtes egentlig pænt ad, men i tredje og fjerde quarter blev Michigan for stærke. Det var ikke en kamp med flotte afleveringer i luften, og det passer Wolverines rigtig fint. Running back-tandemet Donovan Edwards og Blake Corum løb for henholdsvis 173 og 166 yards, hvor begge kvitterede med to touchdowns. Michigan har så godt et forsvar og løbeangreb, at de kan være svære at stå distancen mod, selv efter man har overlevet nogle quarters. Penn State kom med en ret tandløs offensiv, hvilket ofte sker med hold, der møder op på Ann Arbor. Sean Clifford ramte på 7 af sine 19 forsøgte pasninger, og freshman Drew Allar ramte på 5 af 10. Så er det svært at følge med. Med en så god offensiv linje, som Michigan har, og læg dertil deres stærke running backs, så lander man pludselig på 418 rushing yards og har løbet det andet hold over ende. Penn State har ellers et godt løbeforsvar, men de havde heller ikke mødt Michigan endnu.

#7 USC Trojans 42, #20 Utah Utes 43

En virkelig fed kamp at se, hvis man altså ikke er fan af USC. Cameron Rising fra Utah stjal meget af rampelyset med 415 yards og to touchdowns i luften, og i løbespillet bidrog han med 60 yards og 3 touchdowns. En sublim kamp fra Rising, som fik en del hjælp af tight end Dalton Kincaid, der eksploderede for 234 yards på 16 receptions. USC’s offensiv gjorde bestemt også deres, og Caleb Williams kastede 5 touchdowns på sine 381 yards i luften. De to dygtige receivere Mario Williams og Jordan Addison greb for henholdsvis 145 og 106 yards, men det var ikke nok til at fortsætte stimen som ubesejrede. Med under et minut tilbage satsede Utah hele butikken, efter de havde scoret et touchdown (naturligvis af Rising), og så kunne de enten udligne eller gå efter en 2-point conversion. Og når man har en mand, der er så brændende varm som Rising, så lader man ham afgøre tingene. Og præcis sådan endte det, at Rising på sin karrieres indtil videre største aften ledlagde de ellers ubesejrede Trojans på en modig beslutning i kampens døende minut.

#8 Oklahoma State Cowboys 40, #13 TCU Horned Frogs 43 (2OT)

Hvad sker der i Texas? De ubesejrede darlings tog hjemme imod stærke Oklahoma State, og efter to gange overtid kunne de fejre en hårdt kæmpet sejr. Spencer Sanders fra Cowboys scorede ellers touchdown på Oklahoma States to første possessions, og da fjerde quarter startede var Horned Frogs stadig bagud med to touchdowns. Coach Sonny Dykes var meget imponeret af holdets ånd, og det siger en hel del, at man kan kæmpe sig tilbage mod et godt hold som Cowboys. Sidste år tabte TCU 63-17 til netop Cowboys, så det her siger en hel del om, hvordan niveauet er blevet udlignet. Begge hold var ubesejrede før kampen, og ret overraskende er det nu, at TCU er det sidste tilbageværende hold i Big 12, der ikke har tabt. De tæskede Oklahoma, og den her sejr giver en del point på rangeringslisten, men der venter svære kampe endnu for TCU. De mangler Texas og Baylor på udebane, og der bliver det spændende at se, om de kan overføre niveauet også.

#9 Ole Miss Rebels 48, Auburn Tigers 34

#15 NC State Wolfpack 9, #18 Syracuse Orange 24

#16 Mississippi State Bulldogs 17, #22 Kentucky Wildcats 27

#19 Kansas Jayhawks 41, Oklahoma Sooners 52

#22 Texas Longhorns 24, Iowa State Cyclones 21

Iowa State har et virkelig godt forsvar, men offensiven kan ikke følge med i denne sæson. Det er ret vildt, at så stærkt et hold ligger nederst i Big 12. Det er i det hele taget en division, hvor det virker som om, at alle kan slå alle på en god dag. Texas er nu 5-2 efter to enormt smalle nederlag, men det vil ikke være umuligt at komme i en Big 12-finale selv med et par nederlag i bagagen. Der venter to svære udebane kampe mod Oklahoma State og Kansas State, men heldigvis for coach Steve Sarkisian er Quinn Ewers tilbage som quarterback og holdet ser mentalt stærkere ud end sidste år, hvor de gik 5-7. Man kan nok forvente flere tætte opgør for Texas, der skal afgøres på de sidste marginaler.

#24 Illinois Fighting Illini 26, Minnesota Golden Gophers 14

#25 James Madison Dukes 38, Georgia Southern Eagles 45