Denne runde i USAs bedste college-rækker bød på lækre fødder, nifty finter, delikate hænder og topbraget LSU mod Alabama.

Men inden vi smutter forbi braget i Tuscaloosa, tager vi lige et kig på nogle af de andre kampe, der blev spillet.

Det første spil kommer fra Stanford Cardinals Simi Fehoko, der foruden at have et fantastisk navn, også er vanvittig god til at imitere Odell Beckhams evner på slant-ruter.

Mens Fehoko viste fart, så viser Tennessee Volunteers’ Josh Palmer lækre fødder, hænder og fremragende én-mod-én-evner med det lækre catch.

College og NFL

Lamar Jackson er godt og grundigt igang med at brænde NFL af, men Army vil ikke lade ham få alt æren. Mange af Ravens spildesigns drager nemlig inspiration fra netop Army.

En anden spiller, der, ligesom Lamar Jackson, har Madden-agtige moves, er Floridas Kadarius Toney. Selvom han ikke scorer på dette spil, får det stadig minderne til at flyve tilbage til et Emmitt Smith citat: “He made him look like a straight up fool.”

NFL har i år oplevet en del problemer i kicking-spillet. Missede field goals og ekstra point er blevet hverdag i NFL. Det hjælper jo ikke ligefrem på kickernes ry. Nogen, der til gengæld gør, er Western Kentuckys kicker, freshman Corey Munson.

Endnu et spil, der bringer minderne tilbage til førnævnte citat fra NFLs førende rusher igennem tiderne, kommer fra Virginias Joe Reed.

Det sidste spil, der viser lighederne mellem sæsoner i henholdvis college og NFL, er det sidste spil i kampen mellem Iowa State og Oklahoma. Det viser nemlig, at de i college football heller ikke kan finde ud af at dømme pass interference.

Ladies aaaaaand gentlemen

Are ready to ruuuuuuuumble? For det var college football-verden i lørdags. LSU mødte Alabama. De to kandidater til førstevalget i næste års draft, Joe Burrow og Tua Tagovailoa, stødte sammen, og det blev en kamp, hvor den tidligere backup for Ohio State trak sig sejrsrigt ud af kampen.

Da begge hold er proppet med talent, foruden de to QBs blev også en kamp fyldt med highligts. Så som de siger på den anden side af kloden: “Just sit back and enjoy the show”.