Anden spillerunde af college football sæsonen er i hus og med den, så følger en lang række fantastiske øjeblikke fra ugens kampe.

En af de længste touchdowns i denne uge kommer fra Notre Dame Fighting Irish egen RB Audric Estime, som viser sin hurtighed med et 80 yard run, hvor han formår nærmest at være urørt hele vejen. Estime er med sine 134 yards og 2 TD med til at føre Notre Dame til sejren over NC State Wolfpack med en score på 45-24. Samtidig rykker Notre Dame op én plads på AP Pollen, hvor de nu ligger nr. 9.

Prøv NFL GamePass gratis

Hvis vi skal forsætte med hurtighed som tema, så er det vidst nærmest ikke en College Football uge uden at Ohio State WR Marvin Harrison Jr. viser, hvorfor han bliver kaldt den bedste WR i college. En fin bold fra QB Kyle McCord giver Harrison frit lejde til at vise sin hastighed efter allerede at have forsvundet bag Youngstown State Penguins CB Troy Jakubec. Ohio State Buckeyes vinder kampen 35-7, hvor Harrison også nupper et yderligere touchdown.

Når vi alligevel er inde på college superstjerne, så er det ikke muligt at forglemme USC Trojans QB Caleb Williams. En forventet sejr mod Stanford Cardinals med 56-10 bliver ført igennem af Williams, hvor han ender med 281 yards og 3 touchdowns. Da han bliver taget ud af spillet, så har han formået at gå 19/21, som betyder en completion percentage på 90%. Det er tydeligvis svært at lægge låg på ham, især når han formår at give sig selv ekstra tid med at scramble og derefter sende en fantastisk bold ned i højre hjørne af endzone.


Ugens kamp kan ikke have været en anden end nr. 3 rangerede Alabama Crimson Tide mod nr. 11 rangerede Texas Longhorns. En fremragende kamp mellem to hold, som også mødtes sidste år, hvor Alabama lige knap løb med sejren efter at Texas QB Quinn Ewers måtte forlade kampen tidligt med en skade. Nu rask, så viser Ewers, at han har hvad der skal til med en fantatisk deep-ball til Xavier Worthy. Texas ender med at vinde over Alabama 34-24, hvor Ewers sætter sit præg på kampen med 3 touchdowns.

Ugens nok mest vanvittige scoring kommer mellem Colorado Mesa Mavericks og San Diego Toreros i Division 2 college football. Her formår freshman OL Cooper Mumford at samle en fumble op, hvorefter han inden line-on-scrimmage får kastet bolden til WR Keenan Brown for et touchdown. Det er virkelig noget, som man ikke ser hver dag.

Til sidst, men på ingen måde mindst, så finder vi også ugens bedste øjeblik fra TV, da Desmond Howard på College GameDay vælger Texas Longhorns til at vinde over Alabama Crimson Tide på den bedst mulige måde. Han går på samme tid imod både fan votet, som vælger Alabama samt bookmakerne, som havde Alabama som en 7 points favorit i opgøret.

Til slut spurgte vi jer, hvem I forventer at se som vinderen af denne sæson af College Football mesterskabet. Her har 26% af jer valgt Alabama Crimson Tide som jeres favorit. Den anden mest stemte mulighed med 22% var faktisk “et andet hold”, som altså udelukker Georgia Bulldogs, Ohio State Buckeyes eller Michigan Wolverines.