Ifølge NFL Network’s anderkendte journalist, Ian Rapoport, har Baker Mayfield valgt at forsøge at spille sæsonen færdig for Browns på trods af, at han skal opereres i sin skadede skulder.

Siden Baker Mayfield kom på banen i stedet for en skadet Tyrod Taylor i løbet af en kamp i 2018, har han startet alle kampe for Cleveland Browns udover nattens opgør mod Denver Broncos. Mayfield sad ude med en skadet skulder, der har voldt ham problemer det meste af sæsonen, men han satser på, at kampen mod Broncos bliver hans eneste missede kamp i denne sæson.

Ian Rapoport oplyser – ifølge sine kilder – at Mayfield venter med at få fixet skulderen med en operation til efter sæsonen, da skaden kun hæmmer hans venstre skulder, mens han kaster med højre arm.

Yderligere forværring af skaden kan dog betyde et endegyldigt farvel til sæsonen for det tidligere topvalg i 2018-draften.

Browns vandt nattens opgør mod Broncos med 17-14 på hjemmebane, hvorefter de nu er 4-3 for sæsonen. I stedet for Mayfield startede Case Keenum, der efterhånden er en rutineret herre i NFL sammenhæng.

Keenum begyndte sin karriere for Texans og har derudover spillet for seks andre klubber. Han spillede sin bedste sæson i 2017 for Minnesota Vikings, der endte med at tabe NFC-finalen til de senere Super Bowl-mestre, Philadelphia Eagles.