Den lynhurtige og spektakulære receiver agter at forløse sit potentiale i Cleveland.

Odell Beckham Jr. leverede et relativt skuffende førstehåndsindtryk i sin debutsæson for Cleveland Browns i fjor. Det blev “kun” til 1.035 yards og fire touchdowns for den tidligere New York Giants-stjerne, som tidligere har leveret i omegnen af 1.400 yards og +10 touchdowns, når han har holdt sig skadesfri.

Derudover florerede der løbende historier om, at Beckham Jr. skulle være utilfreds med tilværelsen i Cleveland. Jay Glazer fra FOX Sports fortalte bl.a. i december 2019, at den polerede receiver aktivt søgte en udvej fra Cleveland Browns.

Det virker imidlertid til, at Odell Beckham Jr. er indstillet på at tage en ny tørn for Browns i den kommende sæson. Senest har han meldt ud – via de sociale medier – at han har revanche til gode for Browns, som han agter at indfri i 2020:

Odell Beckham Jr. skal i 2020 arbejde for Kevin Stefanski, der har overtaget tjansen som cheftræner for Cleveland Browns. Det bliver spændende at se, om Kevin Stefanskis angrebssystem kan forløse Odell Beckham Jr.’s utvivlsomme talent i den kommende sæson.