Cleveland Browns’ runningback Kareem Hunt blev i weekenden forhørt af det lokale politi efter en “mindre diskussion med en ven”. Der er ikke rejst nogen sigtelse mod Hunt.

Browns’ runningback Kareem Hunt blev sent lørdag afhørt af politiet udenfor en bar i downtown Cleveland. Ifølge det amerikanske medie TMZ var Hunt involveret i “en mindre diskussion med en ven”. Mediet har offentliggjort en kort video, der viser Hunt i samtale med politiet.

Barens ejer fortalte TMZ at han så Hunt, men ikke mener at have set nogen form for slagsmål. Hunt blev ikke arresteret, og politiet har efterfølgende udtalt, at der ikke er lavet nogen politirapport på baggrund af episoden.

Kareem Hunt blev tidligere i år fritstillet af Kansas City Chiefs, efter NFL havde givet ham otte kampes karantæne pga. et slagsmål med en kvinde. Slagsmålet fandt sted tilbage i 2018, men det var først da TMZ offentliggjorde en video af Hunt, der skubber og sparker førnævnte kvinde, at ligaen tog aktion.

Kort efter fritstillingen underskrev Hunt en kontrakt med Cleveland Browns. I forbindelse med dette udtalte holdets general manager, John Dorsey, at holdet ville have en “nultolerance” overfor yderligere kontroverser fra den talentfulde runningback.

Browns har talt med Hunt

Cleveland Browns er ifølge klubbens talsmand Peter John-Baptiste  informeret om episoden og har talt med Kareem Hunt.