Coronavirus hærger Cleveland og det kan åbne døren på klem for danske Hjalte Froholdt, når Browns møder Las Vegas Raiders på lørdag.

Cleveland Browns er mildest talt sendt til tælling efter, at coronavirus har bidt sig fast i både trænerstaben og spillertruppen. I skrivende stund er 18 spillere og cheftræner Kevin Stefanski smittet med coronavirus forud for Cleveland Browns’ opgør mod Las Vegas Raiders.

Deriblandt er Browns-profiler som Baker Mayfield, Jarvis Landry, Jedrick Wills, Wyatt Teller, Austin Hooper, John Johnson, David Njokiu, Troy Hill og Takk McKinley alle meldt smittet med coronavirus.

NFL’s reglement for håndtering af coronavirus betyder, at vaccinerede spillere kan vende tilbage på grønsværen efter to negative tests à 24 timers mellemrum. Smittede spillere der ikke er vaccinerede, skal isoleres i 10 dage fra deres respektive mandskab uanset, om de er symptomfri.

I skrivende stund har NFL meldt ud, at man har i sinde at gennemføre Cleveland Browns’ kamp mod Las Vegas Raiders, der skal spilles på lørdag d. 18. december kl. 22.30.

Hvis vi forsøger at se bort fra det ulykkelige faktum, at coronavirus fortsat hærger verden og – i dette tilfælde! – NFL, så er det ikke helt utopisk, at de mange fravær kan bane vejen for danske Hjalte Froholdt.

Som nævnt tidligere er både Jedrick Wills og Wyatt Teller testet positive for coronavirus, mens Jack Conklin, Chris Hubbard og Drew Forbes alle er meldt ude af Browns’ kommende opgør. Og kombineret med Joel Bitonio og JC Tretters aktuelle skadesproblemer, som gør dem tvivlsomme til opgøret, er Browns forholdsvis underbemandet på den offensive linje. Teoretisk set kan det åbne døren på klem for, at Hjalte Froholdt kan blive aktiveret til kamptruppen og sågar komme i spil.

Det vil selvsagt påkræve, at Hjalte Froholdt både har gjort sig fortjent til spilletid frem for øvrige reserver, samt at han holder sig skadesfri eller uden for smitte med coronavirus frem til 15. spillerunde.

Under alle omstændigheder står Cleveland Browns (7-6) over for en uhyre svær opgave, når de møder Las Vegas Raiders (6-7). Opgøret har væsentlige slutspilsimplikationer, da Browns blot er en enkelt sejr fra førstepladsen i AFC North eller den syvende og dermed sidste slutspilsbillet. På samme måde må og skal Las Vegas Raiders vinde, hvis de fortsat vil gøre sig gældende i kampen om det forjættede slutspilsland.

1 KOMMENTAR

  1. Så blev Froholdt aktiveret til aftens/nattens kamp. “Elevated G Hjalte Froholdt from practice squad to active roster (COVID-19)”

    Noterede man Max kan aktiveres på denne måde 2 gange på en sæson, hvilket forklarer hvorfor Alex Taylor blev forfremmet. Han kunne formentlig ikke blive “elevated” mere.

    Spørgsmål, Froholdt er en af 4 spillere der er “projected” mod at andre klubber kan sign ham fra Browns practice Squad. Indebær dette at de modtager bedre betaling (evt ses som aktiv roster spiller, rent økonomisk?) man skulle mene, at det man bliver afskåret fra at komne på aktiv roster andet steds, skal kompenseres.

Comments are closed.