Edge rusher Jadeveon Clowney skifter igen klub. Han fortsætter i Cleveland Browns på en etårig kontrakt, der kan indbringe ham op til 10 millioner dollar.

Jadeveon Clowney har i en måned ledt efter en ny klub efter hans skuffende ophold i Tennessee Titans i sidste sæson. Og nu har topvalget fra 2014-draften fundet sit nye hjem.

28-årige Clowney drager nordpå til Cleveland Browns, der har givet ham en etårig aftale. Browns har selv bekræftet aftalen.

Ifølge både Adam Schefter fra ESPN og Ian Rapoport fra NFL Network er der tale om en kontrakt med en værdi på op til 10 millioner dollar, hvis Jadeveon Clowney lever op til diverse præstationsbaserede bonusser.

Den talentfulde pass rusher er aldrig blevet den stjernespiller i NFL, som nærmest alle eksperter garanterede i 2014. Flere skader har udfordret Clowney, der ikke en eneste gang har rundet ti sacks i én sæson. Han har til gengæld vist sig som en særdeles dygtig spiller mod løbet. Hans 2020-sæson i Tennessee var igen præget af skader, og i de otte kampe Clowney var på banen, var hans spil en stor skuffelse.

Der hører derfor spørgsmålstegn ved at signe Jadeveon Clowney, men hvis han kan holde sig skadesfri, bør han blive en fin, alsidig brik på Clevelands defensive linje. Primært kommer han nok til at skulle rotere på end-positionen modsat Myles Garrett, men han kan grundet sin styrke også bruges indvendigt på linjen.

Cleveland Browns bliver den fjerde klub, som Jadeveon Clowney tørner ud for i sin karriere – og den tredje klub på lige så mange år. Tidligere har han spillet for Houston Texans (2014-2018), Seattle Seahawks (2019) og Tennessee Titans (2020).