Efter godt lobbyarbejde af Myles Garrett på de sociale medier lykkedes det søndag Cleveland Browns at blive enige med defensive end Jadeveon Clowney.

Clowney skrev under på en etårig aftale til en værdi af op til 11 millioner dollars, skriver cleveland.com.

Garrett, der sidst år satte Browns-rekord med 16 sacks i en sæson, med Clowney på den anden side af linjen, postede to billeder af dem sammen på Instagram i slut april.

Det ene var et billede af dem, hvor de holdt deres trøjer op på deres respektive draftdage, med overskriften “Kun 2 forsvarsspillere er gået nr. 1. samlet i de sidste 15 drafts”, hvilket selvfølgelig refererer til, at Garrett blev valgt nr. 1 af Browns i 2017 og Clowney nr. 1 af Texans i 2014 (og så blev Travon Walker i øvrigt valgt 1er i år af Jaguars). Det andet var et billede fra Bears-kampen sidste år, hvor Browns sackede Justin Fields ni gange, og Garrett satte Browns rekord med 4,5 sacks i én kamp. Billedteksten lød “Job not finished.’’

Den 29-årige Clowney viste sig sidste år som den perfekte brik modsat Garrett, da han kom Browns efter en enkelt sæson for Titans. Han lavede ni sacks og lignede den spiller Houston Texans valgte nr. 1. Det tredoblede også hans to foregående sæsoner, da han havde tre i Seattle og ingen i Tennessee.

Nu er han tilbage i Cleveland, og Myles Garrett smed hurtigt et billede op med teksten “Det var sgu på tide”

Clowney var rask sidste år for første gang i flere sæsoner, og det kunne tydeligt ses. Alligevel var der ikke den helt store rift om ham i free agency, og selvom fire klubber viste interesse, så var det Cleveland og genforeningen både med Garrett men også med hans tidligere holdkammerat fra Texans Deshaun Watson, der stod øverst på ønskesedlen.