Jeff Driskel, der startede fem kampe som quarterback for Cincinnati Bengals i 2018, bliver prøvet af som receiver og på special teams.

Da Julian Edelman havnede hos New England Patriots i NFL, skiftede han position fra quarterback til receiver. Siden er der også kommet flere alsidige quarterbacks i NFL, der kan hjælpe som runningbacks, receivere og special teams-spillere, og flere og flere hold forsøger at finde deres egen schweizerkniv.

Og nu forsøger Cincinnati Bengals også.

I sidste sæson startede reservequarterbacken Jeff Driskel ellers fem kampe for Bengals, og han kastede for 1.003 yards, seks touchdowns og to interceptions. Men nu prøves han af som receiver og som special teams-spiller.

Det bekræfter cheftræner Zac Taylor ifølge The Athletic, mens han dog også understreger, at Driskel stadig kan ende som holdets backupquarterback igen.

– Lad mig gøre det klart: Han er ikke ude af quarterback-duellen på nogen måde, slår Zac Taylor fast og fortsætter:

– Han føler bare, at han kan hjælpe os, og vi tror, at han kan hjælpe os på special teams, og I så ham spille lidt som receiver. Han er en dygtig atlet. Han vejer 232 pund (105 kg). Han er eksplosiv. Han har gode hænder. De fyre er svære at finde. Vi vil fortsætte med at se ham an. Men det ændrer sig ikke. Han tager til quarterback-møder. Han laver individuelle quarterback-øvelser. Han får stadig spilletid. Det ændrer ikke på det.

Jeff Driskel har tidligere vist sine atletiske evner, og i 2013 blev han også valgt af baseballholdet Boston Red Sox i baseballdraften. Her spillede han outfielder. Driskel fortsatte imidlertid som quarterback i college, og han føler også selv, at han kan være quarterback.

– Jeg konkurrerer stadig om at være quarterback. Det er, hvad jeg vil være. Det er, hvad jeg tror, jeg kan være. Men jeg vil bare vise, at jeg kan give noget til holdet på andre måder og vise, at jeg vil og kan bidrage, siger Jeff Driskel selv.

I Cincinnati er Andy Dalton så godt som sikker på at være starteren igen i 2019, men hvem der skal være hans reserve er uvist. Bengals valgte quarterback Ryan Finley i fjerde runde af NFL-draften i april, og Ryan Finley og Jeff Driskel kæmper om tjansen. Den konkurrence har Ryan Finley sandsynligvis taget en lille føring i, efter at han i den første preseason-kamp imponerede.