Chicago Bears kick returner Cordarelle Patterson blev historisk i rundens sidste kamp.

Det var ikke en god mandag aften for Chicago Bears, der tabte til Vikings med 19-13.

Faktisk scorede Bears ikke et eneste point på angrebet, da de måtte nøjes med to field goals og et touchdown på anden halvlegs første kickoff return.

Det var så til gengæld årets længste touchdown i NFL, da Cordarelle Patterson greb bolden i egen end zone og først stoppede 104 yards senere i Vikings end zone. 

Det var hans ottende kickoff return touchdown i karrieren, og det er faktisk eh tangering af NFL rekorden.

De fleste tænker nok på Devin Hester, når de tænker Kickoff returns, på grund af hans legendariske start på Super Bowl 41 mod Indianapolis Colts. Men faktisk løb han “kun” fem touchdowns ind på kickoffs, mens han returnerede 14 punts til touchdowns.

Læs også: Patterson går i Devin Hesters fodspor

Cordarrelle Patterson er altså nu oppe på otte kick off returns og dermed tilslutter han sig et eksklusivt selskab med den tidligere Browns-stjerne Josh Cribbs og Jets runningback Leon Washington, der også havde otte i karrieren.

Patterson fylder 30 til marts, så han har stadig et par år endnu til at lave det sidste touchdown, som ville give ham rekorden alene.

På listen over flest kickoff yards, ligger Patterson dog blot nummer 16 med mere end 5.000 yards op til Brian Mitchell på førstepladsen. Det er nok ikke realistisk, at han når at overtage den rekord.

Det var også det længste kickoff return touchdown i Bears historie, og Patterson overtog rekorden fra legendariske Gale Sayers, der returnerede et kickoff 103 yards i 1967.

Vikings har haft det svært på Soldier Field. De har tabt 14 af de sidste 17 kampe på det historiske stadion. Men de vandt på Monday Night Football uden tilskuere på lægterne. I øvrigt var det quarterback Kirk Cousins første sejr på Monday night nogensinde i 10. forsøg. 

Vikings er nu 4-5,mens Bears efter en 5-1 start, nu er 5-5 inden friugen.