Chicago Bears kan se frem til at få Justin Fields tilbage i weekenden mod Detroit Lions.

Onsdag kunne Matt Eberflus meddele, at Justin Fields er blevet sin skadet tommelfinger kvit, samt at den 24-årige quarterback er klar til at starte i 11. spillerunde, når Chicago Bears møder Detroit Lions.

Justin Fields beskadigede sin højre tommelfinger i Bears’ kamp mod Minnesota Vikings i sjette spillerunde. I Fields’ fravær har rookie Tyson Bagent vikarieret, og han har ført Bears frem til to sejre i fire forsøg. Bears vandt senest over Carolina Panthers i den seneste torsdagskamp, hvor Bagent ramte på 20 af 33 yards for 162 yards.

Prøv NFL GamePass gratis

Efter ti spillerunder står Chicago Bears noteret for tre sejre og befinder sig på en sidsteplads i NFC North, mens de ligger fjerde sidst i NFC. Bears råder imidlertid også over Carolina Panthers’ valg i første runde af 2024-draften, og derfor kan holdet se frem til at vælge to spillere i top fem, hvis den nuværende stilling holder.

For så vidt angår Justin Fields, så står han noteret for seks kampe fra start i 2023-sæsonen. Deri har Fields ramt på knap 62 pct. af sine kast for 1.201 yards, 11 touchdowns og seks interceptions, mens han har løbet for yderligere 237 yards og en enkelt scoring. Fields’ foreløbigt eneste sejr i 2023 indtraf i starten af oktober, da Bears besejrede Washington Commanders med 40-20.