Chicago Bears har restruktureret offensive guard Kyle Longs kontrakt, så de kan beholde ham og få mere økonomisk råderum.

Kyle Long får lov til at blive i Chicago i 2019-sæsonen.

Den 30-årige offensive linjemand skrev i 2018 under på en fireårig kontraktforlængelse med Bears til en værdi af 40 millioner dollar. Men efter at Bears er havnet i en situation, hvor de ikke har meget økonomisk råderum, var det længe rygtet, at Long kunne blive fritstillet.

I stedet har Bears og Long nu valgt at restrukturere kontrakten, så klubben for mere økonomisk råderum.

Det erfarede Brad Biggs, der dækker Chicago Bears for Chicago Tribune, først, og siden har NFL Network-journalisten Ian Rapoport rapporteret, hvad den ændrede aftale indebærer. Ifølge Rapoport har Long accepteret en lønnedgang på 2,9 millioner dollar, hvoraf 2,5 millioner dollar kan tjenes tilbage ved præstationsbonusser.

Kontrakten er desuden ikke længere til og med 2021-sæsonen, erfarer Rapoport. 2021-sæsonen er blevet fjernet, mens Bears har en option på 2020-sæsonen. Dermed kan de skille sig af med Long kvit og frit efter 2019-sæsonen.

Long blev valgt af Chicago Bears i første runde af NFL-draften i 2013 og har siden spillet 73 kampe. I de seneste tre sæsoner har han dog ikke spillet mere end 10 kampe i en sæson, da han har døjet med skader.

Ved at beholde Long sikrer Bears, at der er stabilitet på deres offensive linje. I januar forlængede de nemlig også med deres højre tackle, Bobby Massie Jr., som stod til at blive free agent.