Juletiden er over os, og derfor er det tid til endnu en julekalender med cheerleaders. Rigtig glædelig jul fra os på Gul Klud.

1. december: Caity og Kameryn, Arizona Cardinals.
Det er ikke kun på banen, Cardinals gør det godt 🙂 De er begge nye og så elsker Caity at rejse og tage billeder. Glædelig 1. december.
Foto: Arizona Cardinals
2. december: Savannah, Philadelphia Eagles.
Savannah er en rutineret cheerleader, og hun er i gang med sit femte år. Savannah arbejder også som lærer for børn med handikap.
3. december: Shaniah, Las Vegas Raiders.
Shaniah er i gang med sit sjette år som cheerleader for Raiders og hun er kaptajn. Udenfor banen arbejder hun som projektmanager.
4. december: Kennedy, New York Jets.
Denne gang skal vi til New York, hvor vi finder Kennedy, der er i gang med sit første år som cheerleader. Til daglig arbejder hun som barnepige.
5. december: Ally, Carolina Panthers.
Dans er en stor del af Allys liv. Både som cheerleader og når hun arbejder med at undervise.
6. december: Imani, Houston Texans.
Imani har fire år på bagen som cheerleader og hun har mottoet “Stay ready so you don’t have to get ready”.
7. december: Hailey, Seattle Seahawks.
Til daglig er Hailey noget så langt fra cheerleading som business development manager, som hun har læst på University of Washington. Hailey er desuden i gang med sit sjette år hos Seahawks.
8. december: Antonia, Baltimore Ravens.
Antonia er advokatfuldmægtig, når hun ikke hjælper med stemningen til Ravens’ hjemmekampe. Antonia er fra en lille bitte by med kun omkring 100 indbyggere. Den hedder Palmyra og ligger i Virginia.
9. december, Lexi, Minnesota Vikings.
Lexi er helt ny som cheerleader for Vikings, og ved siden af studerer hun. Lexi har danset det meste af sit liv og så elsker hun at bruge tid i Florida.
10. december: Alyvia, Jacksonville Jaguars.
Selvom Alyvia er cheerleader for et hold fra Florida, så er det et godt stykke fra hendes hjemby. Hun er fra Chicago og er på sit tredje år hos Jaguars.
11. december, Cassidy, Indianapolis Colts.
Foto: Colts.com
Cassidy har ikke skulle rejse langt for at være cheerleader for Colts, da hun selv er fra Indianapolis. Hun er i gang med sit tredje år.
12. december: Kristen, Miami Dolphins.
Dans er en stor del af Kristens liv, og hun underviser ved siden af jobbet som cheerleader. Men det er ikke alt, og hun arbejder også med marketing.
13. december: Erica, Denver Broncos.
Selvom Erica er cheerleader for Broncos i Denver, så er Kansas hendes rigtige hjem. Erica er fra byen Lawrence i staten, og så har hun gået på University og Kansas.
14. december: Jordyn, New Orleans Saints.
Jordyn har altid været fan af Saints, og hun er i gang med sit tredje år som cheerleader. Og så kan vi lige nævne, at hun er et rigtigt hundemenneske og har en schæferhund.
15. december: Rachel, San Francisco 49ers.
Rachel er ny som cheerleader for 49ers, og hun er fra vinområdet i Napa. Hun drømmer dog ikke om at arbejde med vin. I stedet for vil hun være kreativ chef i modebranchen.
16. december: Rachel, Cincinnati Bengals.
Det er Rachels første år som cheerleader, men til daglig laver hun noget helt andet. Hun er økonomisk rådgiver fra Ohio State University.
17. december: Kayla, Detroit Lions.
Kayla er hjemmegående mor, og så bruger hun en stor del af sin tid på at danse og lave billedkunst. Kayla har tidligere boet i New York, hvor hun var med i teater. Nu er hun kaptajn for Lions’ cheerleaders.
18. december: Krista R og Shanise L, Atlanta Falcons.
Krista og Shanise er begge to kaptajner for Falcons’ cheerleaders. Krista til venstre er ved at uddanne sig til ejendomsmægler, og så er hun glad for frivilligt arbejde. Shanice bor i byen Concord i North Carolina, hvor hun er danseinstruktør, og hun er også personlig træner.
19. december: Nicole M, Los Angeles Rams.
Nicole er oprindeligt fra San Diego, men hun elsker at være i Los Angeles, hvor folk fra hele verden forfølger deres drømme. Nicole elsker at rejse, og så er hun stor fan af ananas på pizza.
20. december: Alexa, New England Patriots.
Alexa er rookie, og hun er fra den lille by Paxton i Massachusetts. Det er kun en times kørsel fra Gilette Stadium. Alexa arbejder som barnepige og er ved at læse business administration på Worcester State University.
21. december: Courtney, Tennessee Titans.
Courtney er på sit tredje år som cheerleader. Courtney har været cheerleader siden skoletiden, og det er en måde, hvorpå hun udtrykker sig selv. Der er ingen tvivl om, at Courtney er en rigtg Tennessee-pige. Hun er fra staten og har gået på universitet der også.
22. december: Lindsey, Tampa Bay Buccaneers.
Lindsey havde aldrig været cheerleader, før hun kom på holdet i Tampa Bay i 2019. Dans er en stor del af Lindseys liv, og hun underviser University of Tampas dansehold.
23. december: Kilee, Kansas City Chiefs.
Det bedste minde Kilee har som cheerleader var deres tur til Jamaica, da det også var hendes første tur udenfor USA. Hvis Kilee styrer musikken på en road trip, så kommer der Beyonce på anlægget.
24. december: Rachel, Dallas Cowboys.
Rachel er i gang med sit fjerde år som cheerleader for Cowboys. Hun har en BA i kommunikation fra Clemson University og arbejder lige nu med velgørenhed. Yndlingsfarven er lilla (hvad siger du til det Elming :-)) og så foretrækker hun strand fremfor bjerge.