Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel på syv-dages Thanksgiving tur til Texas og se Super Bowl mestrene med danske Hjalte Froholdt på holdet. Men du skal skynde dig, for vi er tæt på udsolgt på denne fantastiske tur.

Læs mere og køb din tur nu!

NFL-kampe:
28. november Dallas Cowboys – Buffalo Bills
1. december Houston Texans -New England Patriots

College football
29. november Texas Longhorns – Texas Tech

Thanksgiving Thursday 

Dallas Cowboys – Buffalo Bills. 
Det er et sjældent møde på Thanksgiving, når der er Super Bowl rematch mellem Cowboys og Bills. Selvom det er længe siden, at Cowboys vandt Super Bowl 27 og 28 over Bills, er der stadig noget magisk over dette opgør. Væk er Troy Aikman og Jim Kelly. Nu hedder de to quarterbacks Dak Prescott og Josh Allen.

Læg dertil superstjerner som Ezekiel Elliott, Amari Cooper og Demarcus Lawrence hos Cowboys, og LeSean McCoy og den tidligere Cowboys-spiller Cole Beasley hos Bills, og så har du ingredienserne til en underholdende affære på den store amerikanske helligdag.

Kampen bliver vist i hele USA og der vil være et stort anlagt show med musik og underholdning i pausen. Og så må vi heller ikke glemme de verdensberømte cheerleaders fra Dallas Cowboys.

Læs mere og køb din tur nu!

Fredag – College Football
Texas Longhorns – Texas Tech
Turen går til Texas’ hovedstad, når vi skal til college football og et af de helt store rivalopgør, når Texas Longhorns tager imod Texas Tech.

Glem alt om NFL, baseball og basketball – Texas Longhorns er Austins favoritter, og det er en fuldstændig magisk oplevelse at se dem spille på hjemmebane. College football er noget helt andet end NFL. Reglerne er naturligvis nogenlunde de samme, men der er en helt anden stemning og med et gigantisk tailgate party (forfest) inden kampen.

Glæd dig til at se Texas Memorial Stadium med plads til over 100.000 tilskuere og en stemning udover det sædvanlige.

Fredag er desuden Black Friday, så der bliver mulighed for at lave lidt julegave-shopping med mere på USAs største handelsdag.

Læs mere og køb din tur nu!

Søndag – Patriots og Hjalte Froholdt

Houston Texans – New England Patriots

De forsvarende Super Bowl mestre er blevet forstærket med lidt dansk dynamit. Hjalte Froholdt fra Svendborg er nu holdkammerat med Tom Brady og de andre stjerner hos New England Patriots, og du kan opleve hele holdet, når de er på en svær kamp på udebane mod Houston Texans.

Sidstnævnte stiller op med et af ligaens giftigste forsvar anført af JJ Watt og Jadeveon Clowney, som skal forsøge at stoppe Tom Terrific og co. Det bliver et brag af en kamp, som kan få indflydelse på, hvordan slutspillet kommer til at se ud. Og måske med en dansker på banen.

Læs mere og køb din tur nu!

Mandag – Monday Night Football

Seattle Seahawks – Minnesota Vikings 

En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det.

Mandag aften kan du se Claus Elming iklædt lilla fra top til tå og med nerverne udenpå tøjet, når Minnesota Vikings møder Seattle Seahawks.

Du kan se kampen sammen med ham og de andre medrejsende på en sportsbar i Houston og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs, burgers og alt andet godt fra det berømte Texas barbecue-køkken.

Læs mere og køb din tur nu!

Pris pr. person (ved dbl.værelse) Kr.15.995.-
Enkeltværelsestillæg: Ring og hør
Der er kun 30 pladser til denne pris.
Bestil din rejse nu ved at ringe på 89880484

Køb din NFL-rejse til Dallas og Houston nu.

Inkluderet i prisen:
Fly tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
3 overnatninger i Dallas
4 overnatninger i Houston
Morgenmad på hotel i Houston
Transport mellem lufthavne og hotel i begge byer
Transport fra Dallas til Houston med stop i Austin
Transport fra hotel til stadion i alle 3 byer
Billet til kampenDallas Cowboys – Buffalo Bills
Billet til kampenTexas Longhorns – Texas Tech
Billet til kampenHouston Texans – New England Patriots
Claus Elming deltager på turen og laver oplæg til alle kampe.
Dansk rejseleder

Læs mere og køb din tur nu!

Vil du ikke rejse helt så langt for NFL?
Se også vores fire rejser til NFL i London