Buffalo Bills og Josh Allen bliver spået gode chancer for at overtage divisionstronen fra New England Patriots i den kommende sæson.

Buffalo Bills led – som bekendt – et snævert nederlag i slutspillet til Houston Texans efter forlænget spilletid. Undervejs smed Bills også en komfortabel føring på 16-0, hvilket blot gjorde nederlaget endnu mere bittert.

Holdets startende quarterback Josh Allen har haft rigeligt med tid til at reflektere over nederlaget – og til at se frem til at tage revanche i den kommende sæson, hvor mange eksperter spår Buffalo Bills gode muligheder for at bryde med New England Patriots’ længerevarende dominans i AFC East-divisionen.

“Jeg har lært en masse af kampen (slutspilsopgøret mod Texans, red.). Vi tabte bl.a., fordi vi blev desparate efter at skabe de kampafgørende spil og vende momentum. Derudover har jeg lært vigtigheden af at have hjemmebanefordelen i slutspillet, hvor publikums energi kan ændre kampens momentum,” udtalte Josh Allen til NFL Network.

Josh Allen kastede for 3.089 yards og 20 touchdowns, mens han løb for yderligere 510 yards og ni scoringer i grundspillet i 2019. Nu ser han frem til den kommende sæson, hvor han vil revanchere det bitre nederlag:

“Det gør stadigvæk ondt at gense højdepunkterne fra slutspilskampen… for vi skulle have gjort det bedre. Jeg tager et stort ansvar for nederlaget – og jeg bruger det som motivation for den kommende sæson,” sluttede Josh Allen.