Buffalo Bills er efter en stærk offseason pludselig spået til at være favoritter i AFC East, nu forlænger de med en vigtig spiller i jagten på divisionstitlen.

Den store venstre tackle Dion Dawkins’ mest fornemme opgave er at beskytte quarterback Josh Allen. Det har han gjort så godt, at Bills nu belønner angrebsspilleren med en ny kontrakt. Ifølge Adam Schefter fra ESPN, så får den 26-årige offensive tackle fire år mere i Buffalo.

Den nye kontrakt kan indbringe helt op til 60 millioner dollars, hvilket betyder, at blot seks offensive tackles tjener mere end Bills-spilleren.

Dion Dawkins startede fra første fløjt i grundspillet i sit rookieår, da den vanlige starter, Cordy Glenn, døjede med skader hele året. Glenn var længe en dygtig tackle i NFL og havde skrevet under på en fornem forlængelse med Bills i 2016. Det gode spil fra rookien førte dog til, at Glenn blev sendt til Cincinnati i bytte for et draftvalg, der efter endnu en handel blev til quarterback Josh Allen. 

Dawkins blev valgt i anden runde af draften i 2017, altså året før Allen. 2017 var den første sæson under både nuværende General Manager, Brandon Beane, og nuværende cheftræner, Sean McDermott. Det var en draft, hvor Bills udover valget af Dawkins også sikrede sig den fremragende cornerback Tre’Davious White og solide linebacker Matt Milano. 

Buffalo har forbedret sig meget de seneste år, hvilket har resulteret i, at også cheftræner McDermott har fået en ny kontrakt og en klækkelig lønforhøjelse.