Bills har sikret sig McDermott’s kompetencer de næste seks år efter, at cheftræneren har skrevet under på en fire-årig forlængelse.

Alt spiller lige nu i byen tæt på den canadiske grænse. Efter Tom Brady’s exit fra New England og mange Patriots-spilleres afbud grundet coronavirus er Buffalo Bills nu udset til at overtage tronen i AFC East.

Den stærke tro på Bills’ chancer eksisterer på baggrund af, at de har et meget komplet mandskab under kyndig ledelse af Sean McDermott. Han har præsteret så overbevisende, at den øverste ledelse i Buffalo har givet ham en ny kontrakt, der holder på cheftræneren helt frem til 2025-sæsonen ifølge Ian Rapoport fra NFL Network.

Den oprindelige kontrakt stod til at udløbe efter 2021-sæsonen, men der er nu kommet sikkerhed omkring, hvem der skal føre an i Buffalo i de næste mange år. McDermott har ført Bills til slutspillet to ud af de seneste tre sæsoner, men har endnu ikke vundet en kamp efter nederlag til Jaguars i 2017 og Texans i 2019 – begge i Wild Card-runden. Inden McDermott kom til, havde Bills ikke været i slutspillet siden 1999, hvilket var længste slutspilstørke i NFL på daværende tidspunkt.

Sean McDermott kom til Buffalo Bills efter seks sæsoner som defensive coordinator for et imponerende Panthers-forsvar. Han har været i NFL siden 1999, hvor han blev ansat i Philadelphia Eagles’ scouting-afdeling.