San Francisco 49ers tørner sammen med Buffalo Bills og Josh Allen i den ene af to mandagskampe.

Overordnet set har Josh Allen haft en glimrende sæson i år. Den 24-årige quarterback har kastet 3.028 yards og 22 touchdowns, mens han har løbet for 311 yards og yderligere seks touchdowns. Således har Josh Allen været afgørende for, at Buffalo Bills fører an i AFC East og samtidig ligger godt til i forhold til slutspilsplaceringerne.

Natten til tirsdag (dansk tid, red.) står Josh Allen over for San Francisco 49ers, der avancerede til Super Bowl i sidste sæson på baggrund af et velspillende forsvar. 49ers’ trup er som bekendt tynget af skader og senest har den aktuelle COVID-19-situation tvunget holdet til at flytte til Arizona, indtil smitten er under kontrol. Men Kyle Shanahan og Robert Saleh har tidligere bevist, at 49ers kan byde de bedste op til dans – trods alverdens vanskeligheder.

Sidstnævnte – 49ers’ defensive koordinator Robert Saleh – har udtalt en stor respekt for Josh Allen i optakten til det kommende opgør:

“Det er svært at tackle Josh Allen på grund af hans fysik. Men han er også talentfuld udover sin fysiske formåen. Han er særligt god til at kaste bolden, når han er ude af balance – lidt à la Patrick Mahomes. Derudover har han en række talentfulde receivere at kaste efter,” udtalte Robert Saleh.

Robert Saleh fortsatte og sammenlignede Josh Allen med “en ung Cam Newton”.

I skrivende stund er San Francisco 49ers 5-6 for sæsonen, men er blot en enkelt kamp fra en slutspilsplads. Buffalo Bills er – som nævnt – i spidsen af AFC East og er pt. det fjerde seed i AFC-slutspillet.