Den 23-årige Tyre Phillips har gjort sig fortjent til at starte på Baltimore Ravens’ offensive linje efter en flot opstart.

Der var et nyt ansigt at spore på Baltimore Ravens’ offensive linje, da rookie Tyre Phillips startede som angrebets højre guard. Det var ellers forventet, at den nytilkomne veteran D.J. Fluker skulle starte og forsøge at udfylde det gabende hul, som Marshal Yanda har efterladt sig efter mange års tro tjeneste.

I stedet fik Tyre Phillips chancen fra start – og han leverede en fornem præstation mod Cleveland Browns. Præstationen var særligt imponerende, da Phillips spillede venstre tackle for Mississippi State i college-rækkerne.

Baltimore Ravens’ cheftræner fandt også de flotte gloser frem, da han skulle beskrive sin rookies præstation:

“Det er bemærkelsesværdigt, når en rookie starter på den offensive linje i sæsonens første kamp – særligt, når han starter på en position, som han ikke spillede i college. Han (Tyre Phillips, red.) har lang vej endnu og han kan blive meget bedre. Men jeg er opløftet af hans debut. Han er en klog og detaljeorienteret person – og så er han en forrygende atlet,” udtalte John Harbaugh til den lokale presse.

Tyre Phillips blev valgt med det 106. valg i tredje runde af dette års NFL Draft. Han var én af flere rookies, som leverede positive indtryk i Ravens’ storsejr over Cleveland Browns.