Der er store forventninger til Baltimore og holdets quarterback, nogle af disse komme fra holdets nye spillere

Sammy Watkins skiftede denne offseason Kanas City Chiefs ud med Baltimore Ravens. På spillerens første pressemøde med klubben afslører receiveren, at han har store forventninger til holdets quarterback. Han siger i samme ombæring, at det kræver bedre spil fra holdets receivere.

På pressemødet fortæller den 27-årige spiller, at han tror Jackson kan blive en del af ligaens quarterbackelite:

“Hvis jeg kan gå ud og forblive skadesfri og de andre receivere kan lave store spil, så kan vi være et balanceret angreb. Hvis vi er åbne, når vi skal være det, så tror jeg Lamar kan kaste for de der 4000 eller 4500 eller 5000 yards. Jeg tror han kan være den quarterback og blive en del af eliten”.

En skadesfri Watkins er bestemt et våben grundet receiverens sublime fart. Desværre for receiveren, og de hold han spiller for, sker det for sjældent. Kun i sit rookieår i 2014 har han spillet alle 16 kampe i grundspillet. I fjor blev det til ti kampe, ni af disse fra start.

Watkins har været en del af et Chiefs-mandskab, der har været fremragende til netop at få receiverne åbne de seneste år. Den nye Ravens-receiver har også mødt Ravens flere gange gennem årene og var ikke alt for imponeret af det, han så:

“For at være ærlig, alle spillede sig ikke åbne. Jeg tror det var en kritisk del af angrebet for dem de seneste år. Vi kan altid skyde skylden på koordinatorerne, men vi som spillere bliver nødt til at gå ud og gøre vores job.”

Watkins vandt en Super Bowl med Kansas City i februar 2020 og ved, hvad der skal til for at få succes i NFL. Uanset om du hedder Mahomes, Brady eller Jackson så kræver det spillere, der kan gribe bolden:

“Det (succes red.) kræver at spillerne er åbne for, at du kan være fremragende og se fremragende ud og være Patrick Mahomes eller Tom Brady. Du er nødt til at have en nr. ét receiver eller den nr. to eller nr. tre receiver i disse tider, der kan gå derud og være succesfuld, som du kan kaste bolden til med lukkede øjne”

Receiver har været et problemfelt i Baltimore længe, og denne offseason har de på rygtebasis været tæt på at sikre sig både Juju Smith-Schuster og T.Y. Hilton.

I sidste ende har de Marquise Brown og Miles Boykin som i fjor og nu tilføjet Sammy Watkins. Den hurtige receiver har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i klubben i en enkelt sæson og kan indbringe fem millioner dollars.