Ronnie Stanley vil gøre sit ypperste for at løfte arven efter Marshal Yandas pension.

Baltimore Ravens skal forsøge at udfylde det vidtgabende hul, som Marshal Yanda har efterladt med sin beslutning om at gå på pension. Det gælder både på den offensive linje, men i særdeleshed også i omklædningsrummet, hvor Yanda var én af truppens absolutte ledere.

Holdets dygtige venstre tackle Ronnie Stanley vil gøre sit for at løfte arven efter Marshal Yanda:

“Der er ikke tvivl om, at vi har et vakuum i omklædningsrummet, som skal udfyldes. Jeg vil gøre mit ypperste for at hjælpe mine holdkammerater. Jeg ønsker at være dén person, som de kan regne med i alle situationer. Det er dét, som definerer en sand leder,” udtalte Ronnie Stanley på et officielt pressemøde i forbindelse med Ravens’ træningslejr.

Ronnie Stanley og Baltimore Ravens forhandler i skrivende stund om en ny længerevarende kontraktforlængelse. Hovedpersonen selv er ikke i tvivl om, at det nok skal ende lykkeligt – for begge parter:

“Jeg forsøger ikke at tænke for meget over det. Vi forhandler stadigvæk – og vi bliver forhåbentlig snart enige om en ny aftale. Mit primære fokus er dog på at være den bedste spiller og holdkammerat, som jeg kan være. Hvis jeg fokuserer på at hjælpe holdet til sejr, er jeg ikke i tvivl om, at pengene følger efter.” sluttede Ronnie Stanley.

Baltimore Ravens valgte Ronnie Stanley med det sjette valg i 2016-draften. Stanley har sidenhen etableret sig som en af de bedste offensive linjespillere i NFL, hvortil han er blevet essentiel for Ravens’ sportslige succes.